Potrebuji si koupit folii na garmina, tak bych vyuzila dnesni 50% slevy na zagg.com. Aby byla sleva nezanedbatelna, hledam minimalne 4 lidi, kteri by do toho sli se mnou, protoze pri objednavkach nad 29.98 $ se neplati doprava! Samotna folie vyjde po sleve na 7.49$
Prida se nekdo?
Ahoj, jednu bych si vzala. Díky.
Pozor, to poštovné zdarma platí jen pro US.
Tady už to řešil KVAPA. :-/
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=25&thread_id=14640&pid=200921#post_200921
Já bych si také jednu zdovolením vzal. (peňouze bych ti přeposlal na účet).
Mám model Oregon 550.
Dovolím si upozornit na tento shop, kde mají folie laciněji, než u Zagg se slevou.
Chystám se tam pro ní sjet během tohoto týdne.
to Zegga: vim, ale ten to zamknul a hlavne resilo se jen jestli to ma cenu nebo ne, ale zadna konkretni nabidka
to osvejda: diky za upozorneni, overila jsem to a mas bohuzel pravdu:-(
to zoffka: vzhledem k okolnostem, jeste nevim jestli ji budu objednavat, omlouvam se, blbe jsem to precetla. A takhle zadne velke vyhody nevidim. Ale kdyz uz jsem to slibila, muzu ji pro tebe objednat (pokud to nemuzes udelat sama - anglictina, atd.) Kontaktuj me kdyztak prosim pres profil. Za chvili odjizdim, ale vecer bych to udelala (doufam, ze to bude jeste platit :|) jeste jednou se omlouvam za navnadeni ![]()
2 Noelin: Padesat procent sleva na zbozi ti neprijde vyhodne? Me tedy jo. Jeste zajimavejsi je to samozrezrejme v pripade, kdy se rozdeli postovne mezi vic lidi.
2 Gondo: Zajimave. Nemaji, ale tak siroky sortiment. Pro Oregony atd. samozrejme super.
ok zajedem si všichni do Libuše. Mají tam už jen 6 kusů, tak teď abychom se nepoprali :).
[color=green]Přeji všem, dobrý lov.
btw: Napadá mě, že by se mohli kačeři zdravit větou: "Já i ty jsme jedné krve". - (kdo četl Kiplinga pochopí)[/color]
Že jsem něco psal.
Teď abych tam sjel hned ráno. ![]()
stačí sehnat někoho z reklamky kdo používá lamino na tisk. metr čtvereční vyjde na 39 kč z toho uděláš ochraných folií habakúk:) pouívám to i u mobilu tak pda.
Pokud by se to objednávalo opravdu ve velkém a cena byla přitažlivá, bral bych 2x Invisible Shield pro NOKIA 5230 (display).
Jinak to taky prodává CZtelefony.cz za asi 320Kč. Na webu mají jen prodejny mimo Prahu, ale v jedné z nich mi říkali, že dovedou dodat i do Prahy.
Tak znova, budu si to nakonec objednavat, prida se nekdo prosim???
V Praze to vede např. Sunnysoft, mají kamennou prodejnu ve Vysočanech…
Máš SZ
to nununka: objednavam, jakmile dostanu celkove info o cene poslu mail.
takze objednavam 2x nununka a 1x lamin. Vychazi to cca 8,5 dolaru na jednoho za folii. Coz je celkem slusna cena cca 176 kc pokud dobre pocitam - uvidim jak to bude konecne). Pokud se jeste nekdo prida, nevahejte se ozvat. Odesilam to cca za 30 min!!!
Tak jestli jsem to stihnul, tak 1x bamk pro Oregon 550.
to bamk: objednavam pro tebe 1x folii pro oregon
takze objednavka odeslana, zamykam toto tema. Diky vsem.