Od automobilových orienťáků ke GC a naopak

Automobilové orientační soutěže (AOS) mne přivedly ke GC. Mezi závodníky je spousta kačerů. A co to takhle zkusit naopak? Pokud jste soutěživí, máte rádi mysterky (aby nedošlo k mejlce - neluští se šifry, ale přemejšlet se musí sakra hodně) nebo alespoň rádi kroutíte volantem, rádi navigujete a chce si zkusit zase jiný adrenalin, podívejte se na tyto stránky a odkaz dávám rovnou na učebnici AOS http://www.aoscz.info/index_ucebnice.htm. Tento víkend se v Praze jede náborová soutěž pro začínající posádky a 2.5. další v Jilemnici. Pokud byste měli zájem o pomoc, rychlonalejvárnu, víc informací, ozvěte se přes profil. Tam kde jsou závody, vždycky stoupne návštěvnost keší několikanásobně :slight_smile:

Adrenalin byla už ta učebnice - slepá mapa byla pěknou mysterkou:)

Neplánuje se nějaká soutěž pro "motomudly" i v letním čase? Když se člověk věnuje jinému sportu, je to s volnými víkendy během sezony potíž:(.

V létě bývá jeden sranda závod v okolí Roudnice nad Labem. Letos je to sobota 1.8. Ten bývá okořeněn i velmi netradičními doplňkovými disciplínami… pokaždé je to překvápko, velká sranda, pohoda, grilování masíčka apod. Ostatní závody se jezdí mimo prázdniny.

To že AOSáci semtam loví i kešky vím, ale že je mezi nimi (námi) více nad tisíc kešek jsem netušil. Asi nejsem jediný kdo už pomýšlel nad jakoby výukovými mysterkami zasvěcujícími do tajů Řádů. :wink:

Dobrá inspirace pro vytvoření cyklistické multi-mysterky… :slight_smile:

Atlasko, díky za info, vypadá to zajímavě, bohužel mám všechny víkendy do prázdnin už zabrané, ale třeba to dopadne v tom srpnu nebo po prázdninách

Dříve (před 20 kilogramy) jsem "běhával" klasický orienťák a jak občas sleduju,tak mezi OB je taky dost kačerů.A jak sleduji logy,tak dopoledne běží závod,prodírají se houstníky,ostružinami a škrábou po skalách a po závodě vymění buzolu za GPS a prodírají se houstníky,ostružinami a drápou se po skalách…:slight_smile:

Díky za námět na začátek srpna, to vypadá fakt lákavě. Zvlášť při mém orientačním smyslu, proslulém "úžasnými zkratkami a objížďkami":slight_smile: Ale hlavní je se zúčastnit.
Do srpna je ještě spousta času, ale až to bude aktuální, nepohrdnu žádnými moudry.

Ahoj vsem.

!!! DULEZITE UPOZORNENI !!!

Po dnesni konzultaci se zastupci LESY hl.m. PRAHA se z organizacnich duvodu meni misto srazu druhe skupiny z puvodni sportovni haly ve Slivenci na konecnou zastavku autobusu 172 ve Velke Chuchli (naproti ZS CH.Masarykove).

Vsichni, co jste se prihlasili do Slivence vezmete prosim na vedomi.

Dekujeme za pochopeni
Pitr and Saman

Jak jsem slíbila, avizuju včas další termín pohodového automobilového "sranda" orienťáku vhodného i pro začátečníky. 1.srpna 2009 “Pecharùv ranč” v Račiněvsi. Lehká orientační soutěž pro všechny řidiče,
spolujezdce,rodinné příslušníky; bez časových limitů; netradiční soutěžní disciplíny; tradiční grilované prasátko pro každého atd… Oficiální pozvánka je ke stažení tady http://www.aoscz.info/propozice/prasatko.htm Základy automobilových orienťáků můžete zkouknout zde: http://www.aoscz.info/index_ucebnice.htm
Pokud chcete víc informací, rady porady, jsem vám přes profil k dispozici. Pojďte to zkusit :wink: