Od začátku

Ahoj,
jsem zařátečník, takže stupidní dotaz:…jak dostanu jednotlivé keše se souřadnicemi do navigace?! Mám Oregon 300, a…hrozně nerad čtu návody-informace,…a ty krabičky se snad naučím časem taky hledat!!
Díky za pochopení.
jib:(

Nerad čteš návody, informace a tady po nás chceš návod jak na to? Proč to psát když je nerad čteš? :smiley:

připojíš gpsku k pc a pak na mapě na GC.com klikneš na kešku aby ti vyjely jen ty povrchní info o kešce a tam máš send to gps to zmačkneš a je to tam.To je jedna z možností.

hmm, no nevím, děkuješ za pochopení, ale asi moc neděkuj, s tímto přístupem a dotazem moc pochopení nesklidíš :wink:

hmm, ale jinak je to úkon na jeden klik… u dané cache klikneš na "Send to GPS" - na poprvé je to navíc kliků, budeš vyzván k nainstalování pluginu. Premium Member to má včetně listingu a jiného.

Ale nevím, jestli jsem ti to měl říkat, s tímto přístupem si úplně nejsem jist, zda tě mezi námi rádi uvidíme… :expressionless:

Díky za návod! To stojí za přečtení!..a ani to nebolelo!
Děkuji.
jib

Trochu boli cist stupidni dotazy furt dokola. Ale co - svoji odpoved mas, tak to vlakno radsi zamkni… :@