Odemčení TOPO Czech 2 PRO

Zdravim,
právě sem si uspesne odmknul mapy TOPO czech 2, ale kdyz jsem se pokousel odmknout upgrad PRO tak mi system napsal za predchozi mapy nejsou registrovany. A ted sem se dostal do stadia kdy mi to pise neco jako prilis mnoho pokusu. Mate nekdo s podobnou situaci zkusenosti? Na doporuceni jsem napsal administratorovi, ale zkousim to i tady. Diky za odpovedi.

Napis na garmin…

Obávám se že budeš muset svůj dotaz upřesnit. Jedná se předpokládám o legální cestu při odemykání? Co jde a co ne?

Na Garmin jsem psal. Ale pochybuju že mi odepíšou dříve než v pondělí. Tak sem myslel jestli se s tim už někdo nesetkal.

Mám saozřejmě koupenou originál verzi map. Topo Czech 2 jsem v poho nainstaloval a odemknul. PRO jsem naistaloval ale zasekl jsem se ve fázi přeměny registračního kodu na odmikací kod. Prej sem překročil počet pokusů. To bude asi tim že mi to furt psalo že verze kterou chci upgradovat neni registovaná.
A já už sem v tom tak zamotanej že nevim.
Počkám co mi napíšou.

Zkusil bych vyndat na par hodin baterie.
Nic blbejsiho mne v tuto chvili nenapada.
Pokud bude problem setrvavat, asi bych restartoval a pak pripadne preinstaloval Mapsourc. :frowning:

Pravděpodobně jsi zadával úplně jiný kód, než jsi měl..nevím jak funguje upgrade, ale normalne by to melo fungovat takhle. Pokud nerozumíš kontextu, podívej se nad a pod příspěvek… a s těmi mnoha pokusy - řek bych, že nejpozději za 12 nebo 24 hodin anebo prostě zítra ti ta registrace zase půjde…