Páteční večer, počasí hlášené na zítřejší lov dobré, hokej jsme bohužel prohráli a tak vkládám dotaz, zda si mohu odlovit keš, kterou jsem sám založil.![]()
Můžeš, ale musíš ji najít minimálně o 50 metrů jinde, než kam jsi ji sám dal.
Jurasa 100: to je nejaka provokace nebo si delas jenom srandu?
Muzes.
Můžeš. Myslím že Ti nevybouchne v ruce…
Klidně i FTF si na ní dej ![]()
Muzes si ji i ukrast a pak se tu rozcilovat ![]()
Jo, proc bys nemohl. A cim vic jich budes mit zalozenych, tim vic bodu ti pribude v nalezenych. :D:D
A proč to chceš dělat ?
Děkuji za příspěvky, mám sice jen jednu svoji založenou keš ale i tak bych si ji mohl zítra odlovit. Na druhou stranu, kdo může po víkendovém lovu napsat: odlovil jsem svoje keše.:D:D:D
A klidně si ji zaloguj několikrát, to budou přibývat bodíky:D:D:D
Se 438 nalezenými krabicemi jsi ještě velmi nezkušený kačer a je dobře, že se na nás obracíš pro radu;).
Odlov vlastní keše proti pravidlům není.
Nechápu že ti nikdo předemnou nedokázal dat na zcela jasnou otázku odpověď a musí sem blít nesmysly.
sr. Bella. prehlidl jsem.
Tak nevím, já své keše pravidelně kontroluju a uklizim i binec který tu po cestě některí kačeři nechají. To bych se mohl taky pyšnit už několikanásobným výkendovým odlovem. I když není v pravidlech logování vlastní keše zakázáno tak by mě, nebýt tohohle vlákna, ani taková možnost nenapadla. U vlastní keše mám raději hvězdičku než smajlíka. Wetu
Když se to vezme z pohledu, že si nekdo loguje také proto, aby věděl kdy a kde byl, tak proč ne…![]()
Shrnul bych to takhle: není to proti pravidlům, ale taková vnitřní kačerská etiketa by ti měla říct, že ne.
Je to podobný, jako to pravidlo, že bys v autobuse měl pustit sednout starší lidi, zákon na to není, ale je to slušnost udělat. ![]()
Když se hledají různé záminky k diskuzi, tak tahle moc nevyšla. Od toho kdy kde byl má u své keše log "Owner Maitenance" ![]()
no ono já pár svých keší mám a u některých bych si Found it zasloužil..
Velevážené kačerstvo je totiž z nějakého důvodu nevrací na svoje místo a tak při kontrole ni musím hledat i já sám..Vím sice souřadnice, i jak keš vypadá, ale kde je? to je někdy otázka. stalo se mi také, že jsem ji měl podle logů za ztracenou, na místě kam jsem ji dal také nebyla, tak jsem ji obnovil a pak někdo našel tu původní…
ale mohl bych si nadělit FTF, udělat nějakou zapeklitou mysterku a pak ji jít odlovit sá m
VTIP!!!
Ano, to taky znám. Já jsem jednou na své kešce udělal 4 DNF v řadě a přitom tam někde byla. ![]()
Edit.:
Abych nebyl OT: Tak i přesto, že jsem na ni měl 4 DNF a pak jsem ji našel, i přesto mě nenapadlo si ji zalogovat jako nalezenou. Beru to prostě jako práci ownera. ![]()
A jak by se ti libilo, kdybych zalozil kes pod fiktivnim uctem a zalogoval se tam pod svym jako FTF a pak machroval? Cely mi to pripada docela na hlavu postaveny. Fakt nechapu jak te muze napadnout takova blbost…