Odpolední kešování v Brně před eventem GC1MTF7 (17.12.)

Zdravím.
Hledáme (já + jakuma.cz) společnost na odpolední kešování v Brně před eventem Undeground Brno [cache]GC1MTF7[/cache]. Předpokládaný začátek okolo 14:30, konec tak, aby se stihl začátek eventu (jde samozřejmě o toho 17.12.). Čas můžeme samozřejmě nějak mírně posunout podle případných dalších kolegů.
Budeme rádi, pokud se k nám někdo přidá :slight_smile:

Mate nejakou predstavu o miste nebo primo o kesich. Asi bych se pridal, pokud budete lovit nekde, kde to nemam posbirane.

máme toho posbíraného asi 10x míň než ty, takže je celkem dost keší, které nemáme…asi jich po brně moc není co nemáš posbírané, tak jestli máš nějaké resty, které by se dali stihnout, tak prosím napiš návrhy (třeba směrem na západ od centra nemáme nic) OPRAVA: směrem na východ nemáme nic :smiley:

Napište kam by jsme vyrazili… :slight_smile: Jestli to teda, ještě platí :slight_smile:

Ahoj, určitě platí, akorát je tu ten problém, že ty máš odloveno dvakrát tolik, co my s jakuma dohromady :slight_smile: Ale díval sem se tak zběžně, tak třeba [cache]GC1Q3N1[/cache], [cache]GCKP2K[/cache], [cache]GC142HZ[/cache] (doufám teda, že jsem se nepřehlídl, on ten Tvůj seznam už je docela dlouhý :slight_smile: ).

možná, by bylo lepší, kdyby jsi třeba sám navrhl, pokud máš někde nějakou, která leží v šuplíku a čeká. U nás je pravděpodobnost, že ji my mít nebudeme.

Ty tři jmenované nemám (včelín spočítanej mám ale zatím neodlovenej) a navíc jsem se na ně v nejbližší době chystal, takže na tyhle bych určitě zašel.
Nic v šuplíku nemám, mysterky moc neluštím.

Na event jdu (tak tak to vyšlo :). Sraz někde na výchozích souřadnicích?

Když tak konkrétní čas napiš přes profil.

Máš tot am…a jinak…to je fajn, že jdeš taky…když počasí nedovolí…prostě zalezem do hospody a ztama to vemem pak rovnou na event :slight_smile:

Potvrdil jsem ti to v emailu.

Přesně, hospoda jako krajní řešení. B)

Tak jak byl lov uspěšný?

100% …Včelín…Štatl…Fajfka…do hodpody a na event

Pohodové tažení v pořádné zimě završené super eventem. :stuck_out_tongue:

Můžeš to tady locknout.