Vždycky nás potěší, když někdo poponese naše TB nebo napíše hezký log. Máme nutkání odpovědět a poděkovat, ale nechceme nikomu zahlcovat schránky zbytečnou poštou. Co si myslíte o reakcích na logy? Jde mi jen o Váš názor, díky zdeziz
občas to dělám. obzvláště u TB podekuji
Občas mě to taky napadlo, ale neděkuju.
Zároveň nečekám, že by někdo poděkoval a ani se to nikdy nestalo.
No já jsem děkoval ze začátku. Jenže protože jsem bordelář, tak jsem za chvilku přestal mít přehled komu jsem poděkoval a komu ne, až jsem od toho upustil. ![]()
Občas se ve svých lozích (to je ale hrozný tvar) rozepíšu nebo vyfotím putovní předmět na zajímavém místě a dostanu poté poděkování, které mne vždy potěší, a někdy i obratem na něj zareaguji. Sám také občas poděkuji za zajímavý či vtipný log u mé kešky nebo posunutí mého TB. Určitě to nikoho nenaštve, spíše potěší, na rozdíl od spamů nabízejících kdovíco, které chodí snad každému denně do schránky. Takže shrnuto - poděkování potěší a nenaštve.
Poděkování vždy potěší, já dneska otevřel jednu kešku v Benešově na mostě nad nádražím a první, co mě praštilo do očí bylo: "Děkuji Ti za návštěvu této cache." Moc se mi to líbilo a beru si z Toho poučení pro mé kešky…
Mám-li psát za sebe, já bych za reakci na můj log byla ráda. Každá keš je pro mě událost, jedinečný zážitek, o který se ráda podělím. A pokud by na můj zážitek někdo zareagoval byla bych ráda. (Zatím se mi stalo jen to, že na můj log reagoval někdo z následujících kačerů, ale to taky potěšilo.)
Taky jsem jednou dostala odpověď na log u jedné takové lehce vyzývavé krabice. Krabice slouží jako pobavení majitelů v práci tak jsem se trochu rozepsala a kupodivu mi přišla mailem reakce a bylo to prostě perfektní - dotaženo do konce a díky odpovědi se tahle krabice zařadila mezi nejlepší co jsem kdy ulovila neb jsem se u ní fakt pobavila. Takže jestli někoho z vás někdy navštívím, klidně mi pište, udělá mi to jen a jen radost:-)
To je na tobě, pokud se ti zdál log fakt milý, tak proč ne. Pochybuju, že to někdo bude brát jako spam.
ano ![]()
Ja dekuji ownerovi v logu za kazdou nalezenou kesku. K vetsine logu (nejen na keskach ale i u TB a GC) se snazim pridavat nejake ty fotky, protoze sam jsem rad, kdyz mi nekdo nejake k logu pripoji. No a uz se mi parkrat stalo, ze mi za to nekdo podekoval a sam jsem take nekolika ownerum napsal a podekoval, kdyz mi napsali opravdu zajimavy log, poslali pekne fotky nebo dobre posunuli TB ci GC. Podle me to proste k tomu patri …
jj, obcas odepisu na hezky log, podekuju za FP atd, myslim ze to neni nic proti nicemu a udela to radost mne i nalezci:). Zeptal bych se jeste stejnou vetou na neco jineho? Odpovidat na zadosti o radu, kdyz nejsem owner cache, nebo by mel dle vas byt owner prvni krok, na ktereho se tapajici kacer obrati?
Vlídné slovo potěší vždycky - takže občas pošlu krátké "díky" za pěkný log, pěknou fotku atd. A občas podobné "díky" dostanu sám.
Todle mě dříve trošku vrtalo v hlavě, ale když mě nikdo za posunutí nebo vyfocení nic nenapsal, tak jsem usoudila, že je to běžná praxe neděkovat. Ani se nedivím, když někdo má venku 20 věcí, tak každému zvlášť poděkovat je asi trošku komplikovaněkší. I když se to dá řešit universálním mailem v angličtině. Ale to je jedno.
Jinak určitě neuškodí do popisu cestovatele napsat něco jako Předem děkuji za posunutí a případné foto. Tím se rozhodně nic nezkazí a dá se tím celkem slušně vyřešit dilema zda děkovat či nikoliv.
Brundi: zda se ptát nejdřív zakladatele nebo ostatních kačerů? Tak tady si myslím, že je to jedno. Sejde na uvážení dotyčného. A pokud se někdo ptá a já bych věděla odpověď, tak ráda pomůžu i když jsem krabičku nezaložila.
Jednou jsem se zakladatele ptala a nestála jsem mu ani za odpověď, tak nevidím důvod, proč by mi neměl poradit někdo jiný.
Já se nikdy poděkování nedočkal, jo, občas mi bylo vynadáno že jsem vzal TBčko blbým směrem… ![]()
Já dostal jednou jedinkrát poděkování za velký posun TB a následně se TB v té keši ztratil, resp. ho nejspíše někdo ukradl … to byla fakt blba situace, kdy jsem nevěděl co mám na poděkování odpovědět
…tak mi už prosím nikdo za TB neděkujte B)
Já dávám fotky ke každému coinu nebo TB, občas mi poděkování přijde. K mým coinům ještě nikdy nikdo fotku nedal. A co se týče odpovědí na moje logy, většinou se ozvou ti, u kterých napíšu, že keš stála za prd a je v ní jen rozmočený papír.
Před chvílí mi přišel mail, který mi připomněl tohle vlákno:
Takže příklad ze života - poděkování občas přijdou. Týkalo se to [tb]TBK9H1[/tb].
Něco z druhé strany: Mně přišlo poděkování až z Nového Zélandu za přidání fotogtafií…
Tak to mě dost potěšilo.