Odskok na mapu z detailu bodu

V záhlaví okna s detailem bodu jsou i souřadnice bodu např  N49°56.421' E013°0.253'.

Pak je tabulky s tagy a pak náhledové mapky okoli.

Zvládl jsem si nastavit ten zdroj map pro náhledové mapky, který mi vyhovuje. Když ale kliknu na ty souřadnice v záhlaví, tak se mi otevírají vždy google mapy.

Jde toto nějak ovlivnit/změnit?

No, neda. Popravde mne prekvapuje, ze to jeste nekdo vubec pouziva, povazoval jsem to uz za prezitou vec.

Puvodni zamer byl totiz ten, udelat takovy odkaz, ktery v pripade vygenerovanych listingu pro offline pouziti bude lidem fungovat jak na pocitaci, tak i v mobilu (v androidu). Proto je tam natvrdo ten Google. V dnesni dobe apliakci pro mobily ale ten offline rezim listingu pouziva malokdo.

Soucasny system univerzalnich definici mapovych podkladu v Geogetu slouzi ale na neco zcela jineho, a na vygenerovani takovehoto odkazu do mapy to pouzit nelze. Muselo by se udelat jeste nastaveni pro generovani URL odkazu na nejake souradnice, coz by mohlo mit smysl.

OK, díky za vysvětlení. Já GG nepoužívám na kešky, ale na evidenci obecných bodů a většinu jich mám v ČR. Příjemnější by mi byl odskok na seznam mapy, ale nemám problém si ty souřadnice z detailu bodu zkopírovat myší.

A koukat se na ne rovnou v geogetich mapach neni dostatecne?

Navic si v GG mape muzes vybrat mapu podle libosti.