Odvoz TBs do Nemecka

Zdravim,

odjizdim zitra na rychlo do Německa. Přesněji se budu do soboty pohybovat kolem Karlsruhe. Je už asi sice pozdě, ale napadlo mě jestli někdo z jihomoravských cacherů nemá zájem o odvoz TravelBugs, které mají zrovna u sebe v držení. Přijel bych pro ně kamkoliv v okolí Brna.

no, ja bych spis uvital, kdybys tam treba nejaky TB zakoupil a privezl. vyvedl bych si ho kdekoliv v okoli brna :slight_smile:

No ta možnost tu je taky, rád bych to udělal, jen nevím jestli se zrovna někde v Karlsruhe dá. Zkusím to zjistit. Kdyžtak bych toho mohl vzít víc. Nebudu mít zase tolik času jezdit někam moc daleko z Karlsruhe.

My bychom jeden TB měli, tak bys ho tam mohl hodit. Mohli bysme ho dat do nějake kesky a Ty bys ho pak mohl vyzvednout :o) .

www.geocachingshop.de je v Aalenu a to je blizko Karlsruhe…

No pokud to stihnete do dnešního večera tak ho vyzvednu. Není problém.

Dík za info, ale zase tak blízko to není. Mohl bych se tam stavit jedině po cestě zpět a to je v sobotu, což pochybuju, že tam budou. Kdyžtak napište kdo by měl zájem o TB, já nic neslibuji, ale když se mi podaří tak bych je koupil.

Chlapi, napiste nasmu distributorovi Peckovi. Aky ma zmysel to stale kupovat, drahsie a po troskach?

Za kolik má ty věci Pecka?

No tak to teda nestihneme :o( . Tak to nevadí. Snad příště.

ja prave tak nejak myslel, ze zadny poradny “nas distributor” neni. takze sem s tim, co mame za informace? kdo je pan pecka, kde je pan pecka, v cem presne jede pan pecka? a v neposledni rade, za kolik ma ty veci ? :)))

Tak jsem si do Aalenu udělal zajížďku a díky navigaci Tomtom5 :)) jsem se dostal přímo na zmiňovanou adresu. Bylo mi trochu trapně, když jsem zjistil, že obchod je opravdu jen Internetový a adresa je jen bydliště distributora ve vilkové čtvrti. Nákup se tedy nekonal, ale dům má pěkný :slight_smile: