odjizdim zitra na rychlo do Německa. Přesněji se budu do soboty pohybovat kolem Karlsruhe. Je už asi sice pozdě, ale napadlo mě jestli někdo z jihomoravských cacherů nemá zájem o odvoz TravelBugs, které mají zrovna u sebe v držení. Přijel bych pro ně kamkoliv v okolí Brna.
No ta možnost tu je taky, rád bych to udělal, jen nevím jestli se zrovna někde v Karlsruhe dá. Zkusím to zjistit. Kdyžtak bych toho mohl vzít víc. Nebudu mít zase tolik času jezdit někam moc daleko z Karlsruhe.
Dík za info, ale zase tak blízko to není. Mohl bych se tam stavit jedině po cestě zpět a to je v sobotu, což pochybuju, že tam budou. Kdyžtak napište kdo by měl zájem o TB, já nic neslibuji, ale když se mi podaří tak bych je koupil.
ja prave tak nejak myslel, ze zadny poradny “nas distributor” neni. takze sem s tim, co mame za informace? kdo je pan pecka, kde je pan pecka, v cem presne jede pan pecka? a v neposledni rade, za kolik ma ty veci ? :)))
Tak jsem si do Aalenu udělal zajížďku a díky navigaci Tomtom5 :)) jsem se dostal přímo na zmiňovanou adresu. Bylo mi trochu trapně, když jsem zjistil, že obchod je opravdu jen Internetový a adresa je jen bydliště distributora ve vilkové čtvrti. Nákup se tedy nekonal, ale dům má pěkný