Vie mi niekto poradiť ako sa dá spustiť export offline listingov (FILE\EXPORT\OFFLINE LISTINGS) z vlastneho makra, alebo z makra combine?
Nejde.
Hmm. Není dobré říkat "Nejde". Vždy se najde nějakej blbec, co to neví a udělá to. Např. právě takto funguje moje makro geoPOI.
Jeho souástí je standardní exportní makro (gge) volané z jiného makra (ggp). Prostě to makro, které chceš volat, příkazem "{$INCLUDE …" zavedeš jako součást vlastního makra a pak voláš správné procedury ve správnou chvíli.
Tome, bohuzel mluvis o necem uplne jinem.
Dotaz znel: je mozno spustit "Offline export" (Soubor -> Export -> Offline listingy) pomoci makra?
Odpoved zni: nejde.
V API neni zadna funkce, ktera by umoznovala vyvolani teto funkcionality primo z makra. Jde to kliknutim na toolbar, jde to kliknutim v menu. Ale z makra (a tedy ani z Combine) to nezavolas.
Ty mluvis o includovani gge do ggp - coz nevim, jakym zpusobem s danou problematikou souvisi.
Nojo, pravda. dotaz jsem špatně pochopil a neověřil jsem si to, protože sedím u notebooku s moc málo pamětí, než aby bylo vhodné pouštět víc aplikací najednou a podívat se, kterou volbu v menu myslí. Na tuhle jsem úplně zapomněl, protože ji nepoužívám. Máš samozřejmě pravdu, Omlouvám se za matení.