prosím o radu. V létě jedeme do jednoho kempu. A rád bych hledal kešky. Je nějaká možnost, jak si nahrát do mobilu za pomocí nějakého programu všechny cache z okruhu dejmte tomu 30 km? Prohlížel jsem si forum, ale je vidět, že jste pokročilý, našel jsem některé programy, ale pořád mi není jasné, kde berete data. Rád bych se vyhnul tomu, že bych si všechny cache tisknul a vezl sebou šanon.
Přestože mám PM zaplacené, stejně používám ke stahování dat Skrýšotlač, ,který má podle mě lepší výstup pro tisk a GPX k nahrání do GPSky. Dá se v něm vyhledat kešky X km od určitého bodu a poté je uložit do GPX, do HTML i do GPX PQ pro další zpracování třeba v Geogetu. Já osobně mám nahrané kešky v GeoGetu a odsud vyexportované exportním makrem jako TXT soubory a ty mám nahrané v mobilu, kde pak soubory vyhledávám podle názvu kešky…
Ať si stahuju keše jakkoliv,stejně po brašnách a kapsách vozívám staré,dobré,ručně popsané sešitky.Ve většině už se neorientuju,ale nakonec v nich ty hledané souřadnice najdu