Offline verze od vogiho - dotaz + uprava ode me

Ahoj

cchtel sem se zeptat - stahl jsem offline verzi (htm) cache. Nejprve mi vadilo ze v nich neni videt rozkodovana napoveda ale to sem vyresil - naprogramoval sem program v delphi co to tam dopise takze je pak videt jak zakodovany text tak rozkodovany. - muzu poslat popr dat nekam na web kdyz bude zajem.

Ale co me vadi je to ze tam nejsou videt souradnice te dane cache a to proto ze bych to rad pouzival takto - TomTom navigator - mam nastavene upozorneni takze jedu zacne to pipat zastavim podivam se na jmeno Waypointu - sahnu do offline verze htm od vogiho a tam vidim a jakou cache se jedna atd.. pokud se rozhodnu se na ni jit podivat prepisu souradnice do momentalne Vito Navigator - v podstate stahnu pred vyjezdem last verzi htm upravim abych videl napovedu a muzu vyrazit a po ceste nepotrebuju zadne spojeni na internet. Ale k tomu potrebuju aby v tech htm souborech byly videt i souradnice a proto se ptam jak je mozne ziskat to same ale i s nima ?

Predem dekuji za odpoved.

FilemonCZ

legální cestou

a muzes mi poradit jak na to abych dostal cele cechy

Sorry, měl jsem odpoledne lehce sarkastickou náladu - Premium Membership umožňuje AUTOMATICKÉ stahování Pocket Query, které ti do *.gpx formátu stáhnout celou ČR

Da se stahnout htm stranyk kesi primo z GC.com ze jde GPX to vim ale ja bych vyuzil vic i tiy offline htm ,ale hlavne aby byly aktualni,aby tym byly i noviknyk.

Co hulíš za matroš? To musí bejt síla… :smiley:

Sakra byl jsem desne ospalej a sotva jsem videl na monitor.
Nic nehulim.

zkusim se poptat vogiho

protoze pokud se to povede myslim ze to muze pomoct vetsine lidi

dam vam vedet - potrebuju htm

Nejlepší (podle mne) je kombinace GSAK a PQ, protože v GSAKu si můžeš potom nechat vyexportovat všechny kešky pro offline browswer, tedy jako *.html. A je to aktuální, včetně souřadnic i včetně logů.