Oficialni GEOKESERSKA HYMNA

Dlouho to lezelo v supliku a porad jsem nemel odvahu to zverejnit, text vymyslela moje pritelkyne Misa par dnu pred Eventem U Lakomce kde to zahrala i na kytaru. Je to tak rikajic ze zivota.

[center]3 Cacheři[/center]

1. V řadě za sebou 3 cacheři jdou
    ťapají se v blátě cestou necestou
    v mapě hledají, cestu neznají
    vyjeli si na event a vesele si zpívají.

2. Mudlové jezdí tam, cacheři zas sem
    GPS tě táhne rovnou za nosem
    pod strom se dívají, krabičku hledají
    oči si můžou vykoukat a stále kešku nemají

3. Ještě krůček sem a teď ji vidí už
    za igelit táhnou jako jeden muž
    kryt otvírají, dovnitř koukají
    co to tam je za coiny – ty ve své sbírce nemají

4. Jak zalogovat mají, co k pokladu přidají
    odnesou si coiny a jiné tu nechají
    obsah probírají, zápisník hledají
    propiska už nepíše a oni jinou nemají

5. Když má cache částí víc, zašifrovaných až moc
    prosedí tu nad ní skoro celou noc
    hlavami kývají, na papír zírají
    nevědí si rady, avšak bez boje se nevzdají

6. Když z hlaviček se kouří, když jim dojde dech
    na pívečko zajdou na protější břeh
    když nápad dostanou a na lov vyjedou
    pak radostně jásají, když FTF ko naleznou

7. Já svou tří stou (…) kešku mám, to řešení už znám
    že moc se mi to líbí, dnes všude vykládám
    to dobrodružství znám, rady poslouchám
    když chcete prožít dobrodružství rychle přidejte se k nám

8. Za mejch pár kešerskejch let, tolik krásných cest,
    projezdil jsem s tou hrou skoro celý svět

hezka prace a sikovna pritulka :smiley: myslim ze to je dostatecne chytlave aby se to uchyzilo :smiley:

sedmý verš jsem nějak nepobral jinak faakt dobrej text..škoda že nemá vlastní melodii…

ale jinak faaaaakt skvělí..:wink:

Už tu pár takových vláken bylo :).
Například tohle.
Dobrá práce, ještě nahrát a pouštět v TomTomu do zatáčky :smiley:

Tři čuníci - Nohavica :slight_smile:

Czecho Cowboy jses desnej rejpal, Misa ma hudebni sluch, proto jsou slova volena tak aby sla do te melodie. Jestli tady chces delat rozbor kazdeho slova tak si zaloz vlastni forum a nespamuj moje. Vetsina lidi ten text chape jako recesi a tak je to i myslene, moc to zeres. Radsi napis jeziskovy o novou gps a nekomentuj kazde vlakno A5 prispevkem, kdo se tim ma prokousavat:).

Je to hezký :), pod melodií od Jarka Nohavici stále vidím toho magora ze superstárů :D, ale o to je to ještě lepší B)

SUPEEERR!!! Přítelkyně i mladá mají v autorádiu pořád strčenéo Nohavicu, kazeta hraje pořád dokola a samozřejmě mu holky pomáhají. Takže kašerskou hymnu asi vytisknu a příští cestu autem bude trochu změna při alternativním textu! Moc díky!!

Tak to je super, ted se to jeste naucit. :slight_smile:

Je mi moc líto, že na to máš takový pohled. Příště to už neudělám :expressionless:
…a pozdravuj autorku :slight_smile:

Skvěle, tak už jen najít co nejlepšího zpěváka, nejlépe z našich řad a nazpívat vlastní GEOCD! Ať máme co poslouchat, když se ženeme autem na FTF…:smiley:

Edit: já osobně, ale v úvahu nepadám, máte štěstí, že jste mě neslyšeli zpívat…ehm, pardon vít!

Ano vije pěkné věnečky, mohu potvrdit :smiley:

To by bylo dobrý zazpívat sborově :slight_smile: ale jinak bych se mohl nějakým způsobem se oledně zpěvu zapojit :wink:

Sborově nazpívat? Supr nápad :slight_smile: To by byl opravdu hit!

Pekne, ja tedy zpevak zrovna nejsem, ale dovedu si predstavit sborovy zpev teto pisne, mohlo by to byt zajimave:)))

Myslim, ze nejblizsi prilezitost udelat nahravku bude na Blaniku, tam se muzikantu sejde dost. Kdyz nekdo vezme nejaky nahravaci aparatek, nic tomu nebrani :wink: Vazne povedeny textik, gratuluji :))

Tak kdyz to zena slysela, neverila vlastnim usim. My tam snad budem muset taky zajet:D

Bohužel je už event plně obsazen :(…

Mám takovej pocit, že si při poslechu 3 čuníků budu nadosmrti broukat kačeří hymnu :stuck_out_tongue:
Fakt nemá chybu. Přítelkyně by zasloužila medaily :wink:

Opravdu moc pěkná hymna :slight_smile: Máš šikovnou přítelkyni :wink: