Možná to všichni znají, pro mě to ale byla novinka. Při cachování v Norsku jsem poprvé viděl oficiální microcache. Je to schránka, nahoře s očkem pro pověšení, dole se silným magnetem. Dá se rozšroubovat, mezi oběma částmi je těsnění, aby dovnitř nenateklo. Celé je to zřejmě z hliníku nebo jiného lehkého kovu s vyleptaným logem geocaching.com. Nádhera, takový přívěsek bych klidně i nosil na klíčích.
Jo, jo, mam to na klicich a nosim v tom microSD s mapami. V Hradci a v Pardubicich to uz nekdo pouzil jako mikrokesky. Zatim jim to nikdo neukradl. (Asi proto, ze tak malou mrchu zadny mudla jeste nenasel :o)
Už tenkrát, když jsem ji v tom Hradci našel, tak jsem si říkal, kdy se objeví log a pod ním: in: krabička od filmu, out: kovová plechovka :-)) Ale zaplať buh se to ještě nestalo. I když jsem již slyšel, že u regularky takovýto obchod proběhl.
Tomu uz jsem prave prestal verit. Nasel jsem asi prilis mnoho filmovek nechutne zvlhlych az mokrych. Mozna je to castym otviranim a zaviranim, nevim, ale vetsina zda se po case prestane tesnit. Take staci, aby pri maskovani nejaky kaminek filmovku trosku zmacknul, jakmile prestane byt 100% kulata, opet u vicka vznikne mezera a netesni… filmovka umistena ve skrysi vzhuru nohama taktez obvykle sucha nevydrzi, atd atd.
Jo to je ona.... oficiálně to je vodotěsná krabička na zápalky, je zelená z tvrdého plastu, šroubovací víčko a s gumovým těsněním ...... většinou je v ní i takovej KPZ "bordel" :-)
to pak stojí kolem 45kč
a tak sháním bez toho… to je asi o cca 10-15 kč levnější. Pokud nemají v Brně tak zkus třeba zde…nebo ti jí přibalím do balíčku s CWG … moc rádi mikro nemáme a tak jejich domácí zásobu asi jen tak hned nespotřebujem.
Jinak podobnou …tu samou, mají i ve sportu, ale tam je křiklavě oranžová
(cca60kč) což na kešku není zrovna to pravé