Oficiální schránka pro microcache

Možná to všichni znají, pro mě to ale byla novinka. Při cachování v Norsku jsem poprvé viděl oficiální microcache. Je to schránka, nahoře s očkem pro pověšení, dole se silným magnetem. Dá se rozšroubovat, mezi oběma částmi je těsnění, aby dovnitř nenateklo. Celé je to zřejmě z hliníku nebo jiného lehkého kovu s vyleptaným logem geocaching.com. Nádhera, takový přívěsek bych klidně i nosil na klíčích.

Podívejte:

www.navigovat.cz/temp/cache1.jpg

www.navigovat.cz/temp/cache2.jpg

Žádnej problém, jukni na geocachingshop.cz, tam ho maj, je to celkem mastný, ale pěkný:-)

Prodava se to i u nas: viz treba tady :slight_smile:

Jo, jo, mam to na klicich a nosim v tom microSD s mapami. V Hradci a v Pardubicich to uz nekdo pouzil jako mikrokesky. Zatim jim to nikdo neukradl. (Asi proto, ze tak malou mrchu zadny mudla jeste nenasel :o)

Jo, taky si to chci poridit, ale az budu mit nejaky penize stranou, protoze to je jako celkem dost drahy:-/

Už tenkrát, když jsem ji v tom Hradci našel, tak jsem si říkal, kdy se objeví log a pod ním: in: krabička od filmu, out: kovová plechovka :-)) Ale zaplať buh se to ještě nestalo. I když jsem již slyšel, že u regularky takovýto obchod proběhl.

No v tvém případě, by ta pixlička byla bezpečnější, kdyby někde visela:-)), víš jak jsi na tom s klíčema? :-)))

Ano, známe to. Je to drahé a hezké. V českých podmínkách to asi dlouho nevydrží.

Na české podmínky je vhodná plastová verze…stojí cca 30 korun a mají ji v každém pořádném armyshopu…

V Brně jsme asi málo militantní, ještě jsem to tu neviděl. Myslíš takovou tu zelenou “rourku” se závitovým uzávěrem?

Ja myslim, ze na ceske podminky je nejvhodnejsi krabicka od filmu, maji ji v kazdem fotolabu zdarma :slight_smile:

Ja myslim, ze na ceske podminky je nejvhodnejsi krabicka od filmu, maji ji v kazdem fotolabu zdarma :slight_smile:

Tomu uz jsem prave prestal verit. Nasel jsem asi prilis mnoho filmovek nechutne zvlhlych az mokrych. Mozna je to castym otviranim a zaviranim, nevim, ale vetsina zda se po case prestane tesnit. Take staci, aby pri maskovani nejaky kaminek filmovku trosku zmacknul, jakmile prestane byt 100% kulata, opet u vicka vznikne mezera a netesni… filmovka umistena ve skrysi vzhuru nohama taktez obvykle sucha nevydrzi, atd atd.

Jo to je ona.... oficiálně to je vodotěsná krabička na zápalky, je zelená z tvrdého plastu, šroubovací víčko a s gumovým těsněním ...... většinou je v ní i takovej KPZ "bordel" :-) 

to pak stojí kolem 45kč

a tak sháním bez toho… to je asi o cca 10-15 kč levnější. Pokud nemají v Brně tak zkus třeba
zde…nebo ti jí přibalím do balíčku s CWG … moc rádi mikro nemáme a tak jejich domácí zásobu asi jen tak hned nespotřebujem.

Jinak podobnou …tu samou, mají i ve sportu, ale tam je křiklavě oranžová
(cca60kč) což na kešku není zrovna to pravé :slight_smile: :slight_smile: