Ofline programy - jak vložit

Zdravím.
Měl bych dotaz ohledně offline programů. Momentálně mám v PPC Cachebox. Ale vůbec nechápu a nením jak do toho dostat nějaký ty kešky. Trochu jsme hledal, ale nikde nenašel. Kdyby jste případně mohli poskytnout nějaký návod, nebo mi pomoct, byl bych velice vděčný. V případě kdyby byl nějaký takový návod na jiný program než na cachebox, tak to vadit nebude (mam WM6) ještě jsem měl WMGeo, ale tam jsem taky nepochopil :frowning: Pomoc prosím :frowning:

Ahoj,
nejaky zakladni popis, z ceho dou data importovat, mas tady:
http://www.coolstranky.cz/geowest/articles.php?article_id=9
Program Cachebox! je vynikající software pro zařízení s Windows Mobile. Autor v něm zdarma nabízí všechno potřebné pro geocaching. Podporuje přímý import gpx souborů z gc.com případně gc.de nebo programu GSAK. PQ data lze načíst i z emailu. Pro GeoGet existuje funkční exportní makro od Mikroma.

Kazdopadne, v jnem vlakne jsi psal o GCzII - do nej jdou take importovat kese pro offline, z pq gpx, gpx z geogetu/gsaku atd.

upřímně řečeno. tohle mi moc nepomohlo :frowning: Vůbec nevím jak to tam dostat, jak to udělat atd. nemluvě o tvorbě nebo nějaké editaci souborů tipu gpx, gpx.

Fakt vůbec nechápu :frowning:

sorry, omyl!

gpx soubor ziskas dvema zpusoby:

1. pokavad jsi PM, na strankach gc.com si ho vygenerujes.
  2. vyexoirtujes si ho z geogetu/gsaku, vytvoris pres Skrysotlac, MoziGo.

Predpokladam, ze pak v CacheBoxu mas nekde v menu moznost importu.

Zakladem je, ze nekde musis ziskat data - tzn. listingy se souradnicema.

Kdyztak mi napis pres ICQ, email.

Existuje pak pro PPC i jine programy, napr. program Kesovadlo -§ do neho mam ja osobne naimportovany vyreseny mysterky.