Okolí Klášterce n.O. - kovohledačka

Ahojte.. nemá někdo z okolí Klášterce nad Ohří takovou tu kovohledačku?

Včera v noci jsem v rámci hledání FTF někde vytrousil snubní prstýnek a ani dnes rano jsem ho nenašel :frowning: … není to zase tak velký prostor, takže by to nemělo být nijak časově náročné… prosím ozvěte se, domluvíme se… díky

Koukam ze se ti nikdo neozyva, ja muzu nabidnout tuhle proverenou: [LINK], bud ji rodice maji v Praze, nebo u Rakovnika. Od te doby nebyla pouzita, tak by to asi chtelo nove 9V baterky. Mas-li zajem, ozvi se po icq nebo kontaktem pres gc.com profil.

pokud se s Haggim domluvis, muzu ti ji hodit do Klasterce az pojedu na CITO na Sumnou…
M.

Ahojky, nejsem si jistá, ale kacer RATAN a RATAN junior (GC1KW2R) by meli mít kovohledacku a jsou z Klásterce nad Ohrí. Zkus je kontaktovat pres profil. Hodne stesti.:wink:

ahoj… díky všem za pomoc, právě jsem se vrátil z 2h hledání … pípalo to jako o život, ale nenašli jsme… takže nic… každopádně díky všem za pomoc.

tak jsem byl podruhé s detektorem a nic, obráceno naruby a zase zpátky… kdyby se nějaký hledač detektor nudil a už nevěděl kam chodit s detektorem kovů, tak nabízím odměnu Kč 2.000,-- za nalezení… prostor to není extra velký, je to spíše mimo zájem lidí, takže šance na náhodný nález je minimální… terén je tak trojkový a hlavně je všude spadané listí… no třeba se bude někdo nudit… případné bližší info přes profil…

Jo, a na snubáku je vyryté datum ztráty, holt výročí se musí připomínat :wink:

… tady zamykám… díky všem co již reagovali za pomoc…