Ahoj a zdar!!! - vsem ucastnikum eventu! Jako hlavni organizator si kladu spoustu otazek … a tak se ptam! Jak se vam libil event? Ma se takova silenost
opakovat? Co byste zmenili? Co vam chybelo? Nejake posterhy? Namety?
Za sebe muzu rict, ze skoro vsecho bylo jinak, nez jsem predpokladal, na cem jsem stavel ![]()
Ja osobne bych vymenil hlavu (druhej den bolela), ty pani, co nas ve tri vyhodila na dest, bych rekl, at uz to nedela a jinak bych to nechal bejt, jak to bylo… B)
Jak jsi to jinak planoval?
No mohl jsi objednat lepsi pocasi, ale pak by se nam treba nechtelo do hospody ![]()
Klidne opakovat, pristresek na spani u hrbitova pod Cisarskym kamenem se osvedcil, nejaka trasa na pred- a poeventove cachovani se vzdycky najde.
Ja bych nechal opravit tu vahu, co myslis? ![]()
To jo, hodil by se vetsi rozsah, abych se moh zvazit i s navlhlejma botama ![]()
A ty mi, Háčko vrať ten klobouk! Měl jsem ho z půjčovny.
Když mi zaručíš, že tam neztratim druhej telefon…tak to může bejt jak bylo;)
Event byl super, jenom ten vrchní byl nějakej …
Co si ovšem zaslouží velkou kritiku tak to byl stav v neděli … To prosím příště výrazně vylepšit …!!!
Ď.
Osik napsal/a:
Event byl super, jenom ten vrchní byl nějakej …
Co si ovšem zaslouží velkou kritiku tak to byl stav v neděli … To prosím příště výrazně vylepšit …!!!
Ď.
Chtělo by to víc trénovat ![]()
Rozhodně opakovat:). Já byl zalezlej v koutku, protože zdravotně jsem byl na chcípnutí a i když jsem věděl, že to není chřipka, raději jsem se moc nedružil a vypadnul nekřesťansky brzy. Ale i z "povzdálí" to byla paráda. Docela rád bych si to příště užil v lepší kondici. To bych zkusil i soutěž s tuplákem.B)
Jsou veci, ktery nezaridim, ale slibit to muzu ![]()
Rika se, ze slibem nezarmoutis, nevim, na kolik je to pravda ![]()
Pazitka napsal/a:
Jsou veci, ktery nezaridim, ale slibit to muzu
… Pažitka se dává na politiku:
Nikdo Vám nemůže dát tolik, co já … vám můžu slíbit …
Za Jehličky ze Severu: naplnily se přesně naše představy. Event byl moc vyvedenej. Když se Ti Pažitko a spol. bude do toho příště chtít, budem se těšit. Nic bych nemenil…Jo, vlastně- spíchnem si kroj.
Za řidiče, abstinenty a jiné podivíny bych se přimlouvala, aby bylo příště více nealka. Došlo moc rychle.
Akcilhej napsal/a:
Za Jehličky ze Severu: naplnily se přesně naše představy. Event byl moc vyvedenej. Když se Ti Pažitko a spol. bude do toho příště chtít, budem se těšit. Nic bych nemenil…Jo, vlastně- spíchnem si kroj.
Jo jo, krojovaných mohlo byti povicero! ![]()
bella-donna napsal/a:
Za řidiče, abstinenty a jiné podivíny bych se přimlouvala, aby bylo příště více nealka. Došlo moc rychle.
No, verili byste tomu? Nekdo prijede na Oktoberfest autem! Takova pošetilost!
No s tim jsem vubec nepocital ![]()
Avšak poté, co došla točena Kofola, ochotný Kutil přivezl "náhradní" Kofolu v PET lahvích. Za což mu děkuji! Ješte mam nějake v garáži
Proč jste si nedali?
Nealko pivo bylo jen lahvové, a to nedošlo. Kupodivu ![]()
Urcite opakovat. Byl to nas prvni event a myslim ze jsme na seznameni zvolili dobre ![]()
A krojovani jsme byli z 50 %, Luka urvala druhe misto v babach ![]()
No hlavně byl perfektně vybraný termín, být to o týden později, tak to bude pěkný masakr. Za prvý při dopravě na event, za druhý při kešování v lese. A na bivakování venku by to taky nebylo.
Co se tyka ubytovani tak jsem za posledni dva roky dost zpohodlnel (jelikoz to ale bylo domaci mesto tak to neresim - jinak ubytovani je prvni ci resim…), jinak spani kdekoliv kde neprsi neni problem… (pokud nejsem sam, coz jsem nebyl…)
Jo, ubytovani. To je taky zajimave tema. Dal jsem si praci a zajistil levne ubytovani, v teple na nedaleke fare, ale k menu velkem prekvapeni o nej nebyl zajem. Moc by me zajimalo proc. Proc? Byla to malo komfortni nabidka? Nebyl takovy zajem ze strany prespolnich? Spolehalo se tolik lidi na sirak? Ma kazdy kamarada v Liberci? Nemam na to jasnou odpoved, a na pruzkum na miste nejak nebyl cas
Co si o tom myslite?