Olomocke nakopy

Přátelské varování před zapeklitými olomouckymi keškami:).
5 ku 4 (DNF vs. Found it) během jednoho nákupního odpoledne, a to ještě nepočítám ty, na které jsem si ani netroufl :D.

Nabel jsem si čoňo. To ale belo vatrlú B) :@.

kde konkretne? Ja vetsinou v Olmiku problemy nemam…zato treba v Brne sem mel dnfek asi 10:) asi je to o znalosti prostredi;)

Jeej, ted mam takovou skodolibou radost:D …protoze me jedna RaRoch keska v Jilemnici (asi 200m od domu) taky pekne potrapila.. A v Olomouci se mi zatim docela dari:)

..a uz se nemuzu dockat, az po Novym roce vyrazim na olomoucke multinky… doufam, ze jezisek me prosby vyslysi…:slight_smile:

mno tak tez tu u nas nemam moc problemy… teda az na fort od Milanoxe v tynecku..
tam se mi zadarilo az na 8pokus a to jeste s kamoskou, kterami radila :D:D
ktere konkretně se ti nepovedly?

No, nepovedl se mi Novy most, Červený kostel, Orloj, Topol kanadský a jestě jedna, které ani nemůžu přijít na jméno.
Mimo Topolu, který byl v zápětí disablován jsou to kešky, které asi není problém najít - jen mně se opravdu ten den nedařilo :).

A sakra, v sobotu se tam chystám abych uniknul pěčení cukroví a 3 z nich jsem měl zrovna v plánu. Dík za informaci. :frowning:

Tak červený kostel sem nedal taky :slight_smile: bylo tak extra zamudlováno a tak nějak sem se v té době styděl…Jinak ostatní bez problému.Takovej Orloj, to byl supr adrenalín, všude hromada mudlů ale šlo to nepozovaně.

:smiley:
tak u orloje sem nepotkal ani osubku :smiley: možná tí, že byly 3hodiny ráno :D:D
mno most je parádní. červený kostel je klasická městská skrýš… mno a topol, ten svitil na metry daleko :D:D

tydle městský kešky jsou k vzteku. Před dvěma týdny jsem dělala navigátora manželovi na cestě do Brna a těšila se že zatímco on si bude cosi vyřizovat, já si oběhnu nějaký kešky ať si vylepším svý začátečnický skóre.

No zazila jsem zklamání: z 8 plánovaných úspěšně odlovena jen 1 a to ještě na 3. pokus a díky tomu, že jsme ji měli kousek ad auta. U ostatních jsem se ani nepokoušela - přemudleno a mudlově se neustále courali semo-tamo.:frowning:

jj, to obcas nastve :smiley:
a nejhorsi je vedet ze mam kesku na dosah (cca 2cm od ruky) a pritom ji nemuzu vyzvednout, paac je tam mudlu a nekteri te i pozoruji…

[quote]
RaRoch napsal/a:
Přátelské varování před zapeklitými olomouckymi keškami:).
5 ku 4 (DNF vs. Found it) během jednoho nákupního odpoledne, a to ještě nepočítám ty, na které jsem si ani netroufl :D.

Z dravim Olomoucké kačery
Tak si zajeď na GC1JK4R u sladoven.To nemusíš (a to do slova)ani vystoupit z auta.:wink:

Já jsem spokojený, v sobotu 7 z 8 (Orloj jsem víceméně počítal, že tam nebude) na drb. Dokonce kolem poledne bylo prázdno i u Červeného kostela. Ta sladovna je fakt supermastňácká. :slight_smile:

orloj je nejvíc skvělej… a dá se odlovit i za plné přítomnosti mudlů :slight_smile:
když byla nová, tak jsem seděl naproti a pozoroval sem :smiley: byla to zábava :wink:

Tu jsem našel - autem jsem ale nebyl. Zato vedle parkoval autobus s pospavajicim ridicem, takze to chtelo trochu opatrnosti:).

Tak nevím. Jen jsem v Olomouci přespal, po večeři jsem zkusil 4, všechny v pohodě;).