OMG!

Zdá se, že máme nového (nebo dalšího) rekordmana.

Marek211 - napřed jsem doufal, že jde o jde o chybu v matrixu nebo někoho zkušeného "inkonginto", ale listing [cache]GC19273[/cache] spíš indikuje, že 0 found je skutečnost.

Není to samozřejmě chyba reviewera, protože se nestalo nic proti pravidlům, jen si říkám, kam až tohle zajde :frowning:

Hezkyyy, tak to je opravdu rekord.
edit: Tohle je rekorman http://www.geocaching.com/profile/Default.aspx?guid=b080c269-18d3-491b-9635-4598fcec0448&wid=7cc6e9bb-b382-4089-b1d8-6b895dfe6fd4&ds=2

Tak to je fakt uzasny :frowning:

O jeho "zkušenostech" s geocachingem jistě mluví i poslední věta listingu - opravdová perla…

!Prosím každého, at se zaloguje, díky! A kdo ji najde, tak napište co bylo IN a co jste vzali OUT, popr. co jste vložili!

Kdyby někdy nějakou pixličku našel, asi by mu došlo, že takových instrukcí netřeba!
Nejsem žádný přeborník v hledání, ale svou cache jsem připravoval skoro půl roku…

A nechcete si počkat s veřejnými soudy aspoň na první logy, když už ne na vlastní návštěvu cache?
Btw. Nula v nalezených nemusí moc znamenat.

Hehe no možná jo. Ale tady se docela trefil… Jsou lidi, kteří nelogují nebo aspoň nelogují na internetu a spousta lidí, kteří nelogují trady, takže bych se takové větě v podstatě nedivil ani u zkušeného cachera. :D:D:p

nanutando je kapitola sama pro sebe, asi nikdo nevěříme, že by pod jiným nickem nebyl lovec.

Vzhledem k úrovni listingu Marek211a a způsobu umístění to vypadá na naprostého začátečníka - uvidíme, teď už může být jen pozitivní překvapení :expressionless:

Aha, tak fantom olomouckých kešek pošunul své pole působnosti k Brnu, to je dobře.B)

Tak to je zrejme rekord ve vyvolani diskuse na gc.cz, 16:43 mi prisla notify a 17:10 se o kesi diskutuje, wow. Na zacatecnika slusny pocin.

Dalsi taky timur http://www.geocaching.com/profile/Default.aspx?guid=3cde6daa-07d5-4347-9994-0243a2268a8f&wid=8399c6d5-7e93-47b3-b793-e207fdd83a50&ds=2

0 najzenych, 2 multi schovane, na jedne z nich jsem byl, docela slusne az na to ze pise teren 2,5 a bylo to tak na4.

To není zas tak hrozná chyba. On ten terén může být skutečně 3, ale stačí aby zapršelo…

Místo znám, kousek odtud chodím do práce, měl bych to pár minut.
Ale já mám hodně keší v Brně nenalezených, takže si zatím vybírám. Toto místo celé mi přijde absolutně ničím nezajímavé… ani tematicky. Proč zakládat takovou kešku… ???

Koho mohou zajímat ty bláboly co má v listingu… - jako počet žáků, počítaču nebo já nevim co… takových škol jsou tisíce. Kdyby byla na zahradě nějaká socha apod. tak neřeknu.
Ale proč bych tam v tomto případě chodil?

Kromě bodíku :wink:

Treba se stane legendou jak pracharna…tam taky nic moc neni a kolik lidi uz tam bylo;)

já bych to zase tak neřešil, zvláště když média teď k našemu smutku dělají nechtěný "nábor" do řad geocacherů. Stačil mi delší článek v ABC o geocachingu (i s komixem !!!) a dovedu si představit, že nějaký devaťák (co má částečnou znalost HTML) to prostě zkusil. Nemá zkušenosti, tak se to nepovedlo…

A už je nedostupná…není to třeba boj o prvňáčky?Ředitel tam založil kešku, aby přilákal rodiče ke škole.

Co blbnete?? Už má jednu nalezenou. Utíkal se podívat "Pod kaštany", jak taková cache vypadá. B):smiley:

Prachárna je na dobrém místě co se týče blízkosti dálnice.B)

Žádný nález, spousta DNF, a už je disablovaná. Reviewerem, protože owner mimo jiné vůbec neví, jak zacházet s gc.com a třeba předávat zprávy kešerům (jednou v reviewers note, jednou v listingu, note ještě neobjevil).

Doufám, že to je výjimka, které se pokud možno nebude opakovat.

P.S. Ještě mě pobavilo, že je u kešky nastaven atribut "telephones nearby" - na tom není nic špatného, jen jsem to asi ještě neviděl :slight_smile:

Přesto, že je dis, tak už je uloveno FTF :slight_smile: