Marek211 - napřed jsem doufal, že jde o jde o chybu v matrixu nebo někoho zkušeného "inkonginto", ale listing [cache]GC19273[/cache] spíš indikuje, že 0 found je skutečnost.
Není to samozřejmě chyba reviewera, protože se nestalo nic proti pravidlům, jen si říkám, kam až tohle zajde
O jeho "zkušenostech" s geocachingem jistě mluví i poslední věta listingu - opravdová perla…
!Prosím každého, at se zaloguje, díky! A kdo ji najde, tak napište co bylo IN a co jste vzali OUT, popr. co jste vložili!
Kdyby někdy nějakou pixličku našel, asi by mu došlo, že takových instrukcí netřeba!
Nejsem žádný přeborník v hledání, ale svou cache jsem připravoval skoro půl roku…
Hehe no možná jo. Ale tady se docela trefil… Jsou lidi, kteří nelogují nebo aspoň nelogují na internetu a spousta lidí, kteří nelogují trady, takže bych se takové větě v podstatě nedivil ani u zkušeného cachera. :D:D:p
Místo znám, kousek odtud chodím do práce, měl bych to pár minut.
Ale já mám hodně keší v Brně nenalezených, takže si zatím vybírám. Toto místo celé mi přijde absolutně ničím nezajímavé… ani tematicky. Proč zakládat takovou kešku… ???
Koho mohou zajímat ty bláboly co má v listingu… - jako počet žáků, počítaču nebo já nevim co… takových škol jsou tisíce. Kdyby byla na zahradě nějaká socha apod. tak neřeknu.
Ale proč bych tam v tomto případě chodil?
já bych to zase tak neřešil, zvláště když média teď k našemu smutku dělají nechtěný "nábor" do řad geocacherů. Stačil mi delší článek v ABC o geocachingu (i s komixem !!!) a dovedu si představit, že nějaký devaťák (co má částečnou znalost HTML) to prostě zkusil. Nemá zkušenosti, tak se to nepovedlo…
Žádný nález, spousta DNF, a už je disablovaná. Reviewerem, protože owner mimo jiné vůbec neví, jak zacházet s gc.com a třeba předávat zprávy kešerům (jednou v reviewers note, jednou v listingu, note ještě neobjevil).
Doufám, že to je výjimka, které se pokud možno nebude opakovat.
P.S. Ještě mě pobavilo, že je u kešky nastaven atribut "telephones nearby" - na tom není nic špatného, jen jsem to asi ještě neviděl