Omluva Matymu

Celé to vzniklo na kešce Carpus.Čas na geocaching si kradu po nocích nebo když jedu z práce.Je to zábava a hra,odreagování po pekelném dni.Proto když v průběhu tří nebo čtyřech dnů narazím na 4 poklady u kterých šlápnete do psího h… a rozmáznete si to potom v autě na spojku, nebo je keška jen tak pohozená v květináči nebo keři a ještě je špatně zaměřená a pokud není pohozená tak je zahrabaná na místě kde je skládka, tak se mi prosím nedivte,že když dorazím na další cache a nejde vyzvednout,tak dělám věci,na které druhý den koukám jako sůva.To potom pohár tpělivosti přeteče.Zde je můj zápis z cache,aby jste věděli,o co káčí:

No,z této keše jsem se vrátil opravdu rozezlen.Mel jsem chut napsat neco ostrého,ale po prectení predchozích zápisu jsem trochu vychladl.Chápu,že máte vzpomínky a zážitky,které se nedají opakovat a chcete se o ne podelit.Dobrý nápad.Je to i hezké ctení.Poklad jsem našel,ale fakt jsem ho neumel vyzvednout.Lituji,že jsem nejel dodávkou,kde mám remeslnické vybavení.Na VŠ jsem nechodil,ale pokud budeš chtít,tak ti poradím,jak keš zaonacit tak,aby šla vyjmout i treba druhý den.Já se o to pokoušel asi 15 min a nic.Možná že jsem pouze nešikovný /ted jsem si na sebe upletl metlu,kdyby jí nekdo vyzvedl/.Možná,že nekdo bude mít štestí a skrýš vydá své tajemství.Nezlob se,ale byl jsem v poslední dobe na trech VŠ a pocty jsou jasné.Jedna jen tak pohozená kdesi,druhá pocuraná a takrka pokakaná a i špatne zamerená a tretí jsem nemohl vyjmout.A to vše ve trech dnech.Nenech si pokazit den ci noc.Rád se vrátím a zapíšu se až bude vše O.K.

Tímto se autorovi omlouvám.Poklad na velmi hezkém místě a má nápad,prostě super.Řadím ji mezi ty opravdu zdařilé.Prohru jsem opravdu neunesl!! Na tvé kešky budu jezdit a chodit rád.Ještě jednou přijmi mojí omluvu.

P.S.Whoeverovi,pod těžkou technikou si představuji bagr nebo buldozer.Ten v dodávce nevozím neb jsem anténní technik.Rád se s tebou sejdu,ale ne proto, abychom se hádali nebo si něco dokazovali.Sejdu se s tebou ,protože chci poznat člověka,který se dokáže takto zastal kamaráda a mohu s ním pokecat o geocachingu.Ahoj

Ahoj, samozrejme se vubec nic vazneho nestalo. Naopak mam velkou uctu pred lidmi, kteri chodi po keskach ve tme, po praci. Je mi potom jasne, a obzvlast v teto zime, ze jedno DNF cloveka trochu nastve. Taky me to vzdy mrzi a nejradsi bych prastil GPSkou o zem a nebo jeste lepe samotnou keskou. S tou to ovsem nejde, nebot neni k nalezeni, a tak mam jeste vetsi chut ji nalezt a “pomstit se ji”, ale fakt “nikde neni”… to je duvod byt nastvany jeste vic :). Jinymi slovy - plne te chapu, a jsem moc rad a potesen, ze si ji napodruhe nasel.

Cache jsme zkontrolovali a pak uz jen hadali, co se vlastne stalo. Jedine mozne vysvetleni je v neopatrnem ukryti kolegu Kacase a Peppina. Mimochodem, Kacasi, kde mas citat :slight_smile: ?

BTW…s Whoeverem se seznamis (a to velmi doporucuju - je to moc fajn clovek) velmi snadno - staci si domluvit “rande” na kesce Tee4Free. Krom zajimave pojate kesky potkas pohodovyho geocachera a dostanes kafe/caj zdarma…a to se vyplati :smiley: !!!

Mej se dobre a doufam, ze se potkame treba na dalsim geopivku.

hehe mozno to bola pomsta manzelovi, kedze Kacas je Pitrisova zena :slight_smile:

Ahoj Pitrisi, já se přiznám, že jsem si později také říkal, jestli má poznámka nebyla až příliš zbytečně prudká a nevrlá. Jsem moc rád, že jsi ji vzal takhle v pohodě. Když jsem četl Tvou omluvu Matymu, chtěl jsem Tě pozvat na svou kešku Tea 4 Free!, ale koukám, že Maty už to udělal za mě… :slight_smile: Takže Tě tam moc rád uvidím a kromě čaje nebo kafe máš u mě také pivo… :slight_smile:

Mimochodem, být anténní technik, to musí být docela fajn práce! Já mám rád výšky a lezení a slaňování… toho všeho Ty se asi dost nabažíš, viď?

PS: Přemýšlel jsem o problémech s keškou Campus (viz dnešní log Cerro Torre) a myslím, že to nemusí být ve špatném ukládání kešky geocachery, spíš si myslím, že existence kešky už je mezi studenty veřejným tajemstvím, neb hledat tam nenápadně zkrátka nejde a pokud student vidí každý den jiné lidi s nějakým přístrojem v ruce, jak chodí po trávníku, po kterém dříve nikdo nechodil, asi ho to začne i zajímat… Takže se občas možná někdo podívá, o co jde, a pak kešku třeba neuloží správně nebo ji nechá ležet v trávě…

Ahoj Who