To jsou veci.
Kdo lovil v rakousku ma tam svou statistiku.
Napr: Austrian Geocaching Statistics for PK500 - [ aj-gps.net ] -
Teda zkusil jsem to jen namatkou a par ceskych keskologu tam je.
To jsou veci.
Kdo lovil v rakousku ma tam svou statistiku.
Napr: Austrian Geocaching Statistics for PK500 - [ aj-gps.net ] -
Teda zkusil jsem to jen namatkou a par ceskych keskologu tam je.
Zajimave. Skoda jen, ze je statistika zpracovava pouze nalezy v Rakousku.
jezis, o mne uz taky vedej :)…to abych se tam prijel ukazat znova v trochu lepsim svetle ![]()
jj, je to zajímavé. Zvláštní je, že mají na tom webu cachemapu a má všechny a přesné souřadnice… Nejsem propagátorem toho, aby informace o keších byly někde jinde než na gc.com, ale jak je vidět, někde to jde..
No tak jasně, že to jde. Jedna z českých cachemap to umí také, ale holt cestou, která může být časem problémová a kterou se gc.cz už podruhé vydat nechtěl.
Mimochodem přesné souřadnice tady získáš přesně stejně složitě (při defaultním přihlášení na gc.com), jako v té rakouské mapě a jako bonus budou vždy z první ruky a aktuální. Bohužel ale nikdy nebudou všechny, to je holt smutná pravda.
Osobně jsem proti kešmapě tady a i jinde, pokud není 100%. Je to zbytečný a zavádějící prvek… Na tom jejich serveru se mi líbí mapka s tečkama za všechny keše a pak panel, kde jsou nové keše.
Chápu no. Mně osobně cachemapa tady ušetří při plánování výletů export gpx s cachema z širokého okolí ze skrýšotlače do OziExploreru, abych mohl vymyslet trasu na pořádné turistické mapě. Kdyby tohle šlo na google mapách na gc.com, bylo by to v pohodě, ale takhle mi i nestoprocentní cachemapa na podkladech atlasu šetří spoustu práce a času. Zbytečná rozhodně není a tu jednu dvě cache, které mi kvůli tomu občas utečou (zatím se tak nestalo) oželim… a vlastně ani nijak zvlášť želet nebudu.![]()
Ale dost offtopicu.
Kdo lovil na Slovensku, o tom vědí na Slovensku. http://www.geocaching.sk/geocacher-detail.php?id=8971
Kdo lovil ve Francii, o tom vědí ve Francii. http://www.geocaching-france.com/index.php?page=pr&gc_fh=f&gc=Ymx1ZXRyYWNlcg==.
mam take par kesi ve francii a koukl jsem na zminovane stranky, ale nevim kde se zada nick, aby mi vygeneroval francouzke statistiky, porad prosim, diky
Francouzky ani muk, tož citem na to jdi ![]()
Pod Palmares mas Geo-Trouveurs. A tam zadej svůj Nick do Pseudo Geocaching : a ťukáloš na GO jako GOGO a vyplivne ti to tvé úspěchy v této daleké zemi ![]()