Online generátor statistik

Zdravím,

po zápase s různými aplikacemi vytvářejicí statistiky, jsem si napsal vlastní generátor. No a když už to je napsané, tak proč se nepodělit.

Celá aplikace funguje online, jediné co je potřeba, je nahrát gpx soubor, naklikat si které statistiky se mají generovat a překopírovat výsledný html kód do profilu.

V současnosti to generuje základní věci (obtížnost, terén..).
Pro země, které mají state značku mapu s kraji (CZ, SK, PL, AT, DE…) (používá google chart).
Mapu s puntíky pro pár zemí (CZ, SK, AT).

Adresa je http://gstat.eburda.eu/

Edit 22.9.10:
Tak jsem tam přidal nějakou novou funkcionalitu.

Jednak je upravené řazení dní v týdnu (už se řadí jak jdou v týdnu). Řazení v přehledu měsíců je sestupné.

Pak jsem přidal nastavení barev, takže si to člověk může obarvit jak chce. A dá se zapnou zmiňovaný popisek počtu keší v krajích na mapách (to trochu zlobí u Prahy a Středočeského kraje). Obojí je pod advance.

Takze jestli to dobre chapu, je to omezene pouze na PM.

Vyzkoušel jsem, podíval se, ale vrátil se zpět ke GSBuilder.

Snaha se ale dost cení. Tvůj generátor statistik je docela fajn, jen mi tam hapruje Slovensko a celkově se mi to jeví trochu moc strohé.

Ale za sebe děkuji, že ses tomu věnoval a hlavně uvolnil pro ostatní, je to jednoduché a funkční.

Zkoušel jsem vylít seznat nalezených keší z Geoget a v tomto nástroji to nahrát, ale hází mi to nějaké nesmysly. Např. nálezy v roce 2005 a 2006, kdy jsme ještě nekešovali.

I já jsem zkusil vložit export z Geogeta a jedna věc je, že jsem taky dostal nesmysly, např. mám prý 1045 mikrokeší, nebyl jsem prý ve Švýcarsku ani v Chorvatsku atd.

Druhá věc je, že stejně jako GSBuilder se to úplně sekne, když tam dám export který obsahuje keše nalezené v poslední době, funguje to (úplně stejně jako GSBuilder) jenom pokud z GeoGeta vyexportuju pouze keše nalezené do půlky července. Aspoň mám jasno v tom, že je to zřejmě chyba GeoGeta a ne GSBuildera :slight_smile:

Taky jsem zkusil nahrát PQ s nalezenýma kešema, ale nefachčí to dobře. Chybí Polsko, a střed CR.
Snahu oceňuji, ale mám obavy, aby ti někteří nespokojenci nezkazili chuť cosi vyrábět. Jinak hodně zdaru na této cestě.

S474N: Co je PM (jako napadá mě pár variant, ale žádná mi nedává smysl v tom kontextu tady)?

Ostravacek: Slovensko je opravené.

vkali: Není to náhodnou na mapě Evropské unie? :wink: S tím geogetem nevím (pořádně nevím co to dělá), napsal jsem to abych se vyhnul těmto programům.

mr.mates: Střed čr byla nejspíš Vysočina? To je už také opravené.

Primárně je to určené pro MyFinds soubor.

Jinak reakce mě neodradí, mám to především pro mou potřebu jako takovou hračku :slight_smile:

PM - premium member
Sice používám primárně GSAK a jeho statistiky, ale vyzkouším znovu.

to.borda: Nebylo by na skodu provazat svuj ucet zde s uctem na gc.com, abychom si mohli prohlidnout vysledek tvych statistik v tvem profilu.

to.burda: no pokud to pouziva MyFinds, tak je to pouze pro PM aneb platici.

To by som netvrdil, existuju aj ine moznosti.

klama: pokud uz nekdo vyuziva ty "jine moznosti", tak se obavam, ze tahle sluzba pro nej stejne nebude cimkoliv atraktivni :wink:

Tak jsem to nekolikrat zkousel a pokazde stejny vysledek:
Server Error
We’re sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.
:frowning:

tak jsem to taky testnul :slight_smile:

sadman: jestli server nebyl zrovna zahlcen. nahrani necelych 3k kesi mi pred chvili trvalo dost dlouho.

to.burda: na mape central europe se zobrazuje svycarsko i rakousko, ale uz ne lichtenstejnsko mezi.

Pěkná věc.
Jenom mapa mojich nálezů na Slovensku je nějáká divná.Jsou na ní body,které vůbec nemám nalezené.

Tak nevim co delam blbe - dam upload gpx soubor, okamzite mi to preskoci na vyber "difficulty, terrain, …" a pak mi to ukazuje bud prazdny statistiky bez dat a nebo to hodi system error… :frowning:

Dain a Olik Lichtenštejnsko přidáno.

sadmanwholikesblues Zvláštní, jestli chceš můžeš mi poslat ten hash kód (co je v url) a já se podívám, kde je chyba.

S474NTak v podstatě by to mělo fungovat se vším co je validní podle xml schematu od groundspeak.

Myslim, ze Satan chtel naznacit fakt, ze kdyz uz nekdo pouziva nejakou alternativni cestu na ziskani Myfinds, tak ten dotycny ma v tu chvili pod nos naservirovane i statistiky. A ruku na srdce, ponekud bohatsi.

HaLuMa: lepe bych to nenapsal :smiley:

Je ho nechte, kazdy autor statistik prijde s necim co jine statistiky nemaji. Ja jsem se treba dozvedel, ze google konecne dela i kraje, i kdyz trochu netradicne.
Takze drzim palce, jednoduche statistiky kde se nemusi nic nastavovat jsou taky treba.