po zápase s různými aplikacemi vytvářejicí statistiky, jsem si napsal vlastní generátor. No a když už to je napsané, tak proč se nepodělit.
Celá aplikace funguje online, jediné co je potřeba, je nahrát gpx soubor, naklikat si které statistiky se mají generovat a překopírovat výsledný html kód do profilu.
V současnosti to generuje základní věci (obtížnost, terén..).
Pro země, které mají state značku mapu s kraji (CZ, SK, PL, AT, DE…) (používá google chart).
Mapu s puntíky pro pár zemí (CZ, SK, AT).
Edit 22.9.10:
Tak jsem tam přidal nějakou novou funkcionalitu.
Jednak je upravené řazení dní v týdnu (už se řadí jak jdou v týdnu). Řazení v přehledu měsíců je sestupné.
Pak jsem přidal nastavení barev, takže si to člověk může obarvit jak chce. A dá se zapnou zmiňovaný popisek počtu keší v krajích na mapách (to trochu zlobí u Prahy a Středočeského kraje). Obojí je pod advance.
Zkoušel jsem vylít seznat nalezených keší z Geoget a v tomto nástroji to nahrát, ale hází mi to nějaké nesmysly. Např. nálezy v roce 2005 a 2006, kdy jsme ještě nekešovali.
I já jsem zkusil vložit export z Geogeta a jedna věc je, že jsem taky dostal nesmysly, např. mám prý 1045 mikrokeší, nebyl jsem prý ve Švýcarsku ani v Chorvatsku atd.
Druhá věc je, že stejně jako GSBuilder se to úplně sekne, když tam dám export který obsahuje keše nalezené v poslední době, funguje to (úplně stejně jako GSBuilder) jenom pokud z GeoGeta vyexportuju pouze keše nalezené do půlky července. Aspoň mám jasno v tom, že je to zřejmě chyba GeoGeta a ne GSBuildera
Taky jsem zkusil nahrát PQ s nalezenýma kešema, ale nefachčí to dobře. Chybí Polsko, a střed CR.
Snahu oceňuji, ale mám obavy, aby ti někteří nespokojenci nezkazili chuť cosi vyrábět. Jinak hodně zdaru na této cestě.
Tak jsem to nekolikrat zkousel a pokazde stejny vysledek:
Server Error
We’re sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.
Tak nevim co delam blbe - dam upload gpx soubor, okamzite mi to preskoci na vyber "difficulty, terrain, …" a pak mi to ukazuje bud prazdny statistiky bez dat a nebo to hodi system error…
Myslim, ze Satan chtel naznacit fakt, ze kdyz uz nekdo pouziva nejakou alternativni cestu na ziskani Myfinds, tak ten dotycny ma v tu chvili pod nos naservirovane i statistiky. A ruku na srdce, ponekud bohatsi.
Je ho nechte, kazdy autor statistik prijde s necim co jine statistiky nemaji. Ja jsem se treba dozvedel, ze google konecne dela i kraje, i kdyz trochu netradicne.
Takze drzim palce, jednoduche statistiky kde se nemusi nic nastavovat jsou taky treba.