Patrala jsem, patrala, ale nikde odpoved nenalezla… ![]()
Takze dotaz kacerich zelenacu:
Je mozne znovu navstivit jiz odlovenou kes pouze za ucelem vyzvednuti TB nebo GC?
Ano, je to možné, a já osobně na tom nevidím nic špatného. Naopak mi to přijde dobré, nehonit se za body z kešek a pomoct TB/GC cestovat.
Jen se to loguje logem "Write note".
Pokud to nebudeš dělat tak, že budeš vybíhat vybrat všechny TB a GC v okolních keších, tak v tom žádný problém není.
Já zpravidla odnáším jen jeden TB nebo GC, pokud jde o normálně navštěvovanou keš, aby zbylo i na ostatní.
Určitě je lepší GC a TB brát a posouvat, než když keš navštíví 5 lidí a nikdo je nebere dál. Nechal jsem TB u dálnice a hnul se asi až po páté návštěvě keše, už jsem myslel, že ho hned někdo ukradl.
U keší v okolí jsem to udělal už několikrát. Jsou navštěvované jednou za měsíc a když vidím, že tam GC už delší dobu leží, posunu ho dál.
Rozhodně ano. Míval jsem nedaleko často vykrádanou keš, kam důvěřivý majitel občas vkládal úžasné GC dovezené z Kanady, tak jsem je vždycky vyzved´ a odeslal raději dál.
Když jdu okolo mě známé keše, taky do ní mrknu a když je tam coin nebo TB, tak ho poponesu. A když není a keš dlouho nikdo nenavštívil, tak alespoň napíšu, že je v pořádku.
Diky za vsechny odpovedi!![]()