Dobrý den, chtěl jsem začít dělat Wherigo cache, tak jsem si do svého mobilu SE W950i s BT GPS modulem stáhl program OpenWig. Bohužel se mi sekne při hlášce scaning device. Ti, kdo to neznají:
OpenWig najde modul (předtím nastavíte bluetooth připojení) Najde modul, připojí se k němu a napíše se Scaning device. Dále to nefunguje. Modul signál v jiných programech má. Co dělám špatně? Díky za radu
Má někdo nějaký nápad co s tím? Zkoušel jsem nejnovější stable verzi a experimental verzi…
tak posunu trošku nahoru
No možná kdyby jsi to napsal do vlákna programu a ne založil pro to zbytečně další vlákno a měl trochu trpělivost, tak by jsi se třeba dočkal. Je víkend a spousta lidí je venku na lovu. Nečej odpověď ASAP.
Dělat wigo keše je hledat je nebo je vytvářet?
hledat. Chtěl jsem odpověď ASAP, protože jsem měl jít na Wherigo cache a zjistil jsem až těsně před ní, že nefunguje openwig…
Tak to je škoda, nicméně podceněná domácí příprava.
Chyba je na Vašem zařízení. Zkus to, jestli máte na jiném. Nebo uvolni paměť!
Nechápu, proč by byla chyba v mém zařízení… Trekbuddy, HG, McGuider, Sygic Mobile… vše normálně jede…
A zkoušeli jste to vypnou a zapnout
zkus to na jinem prijimaci a pokud to presto nepujde takt to odinstaluj a nainstaluj. V takovych chybach je vzdy jen nejaka malickost.
Zkoušel jsem vypnout zapnout. Zkoušel jsem instalaci jiné verze (dokonce i experimental verze) pořád to stejný…
dáváš to do mobilu skrz usb nebo skrz SD?
Taky jsem s tím měl problémy na BB
zkus toto WIGO https://www.google.com/chart?chs=150x150&cht=qr&chl=//openwig.googlecode.com/files/OpenWIG.jar&chld=L|1&choe=UTF-8
Skrz USB samozřejmě… registrovaný program přímo od výrobce Sony Ericsson..jak mám sakra něco stáhnout přes obrázek xD xD
To je QR code na to potřebuješ aplikaci která ovládá foťák a udělá ti z něj čtečku.
http://code.google.com/p/openwig/downloads/detail?name=OpenWIG.jar&can=2&q= toto jsi asi zkoušel že?
Jop… To je ta experimental verze… tu tam dokonce teď mám
nevím, zkus import přes čtečku. nebo formátuj SD do jiného formátu nebo zálohuj telefon a do továrního nastavení
já bych do toho s dovolením vstoupil s tím, že občas prostě není chyba na vašem přijímači a že občas je nějaký problém, který libovolné množství reinstalací a změn verze a továrních nastavení nevyřeší…
v tomhle případě mi připadá, že ta gpska neodpovídá korektně na scanování, a funguje to potom v TrekBuddy, protože ten nescanuje vůbec a věří, že to dobře dopadne ;e)
Ono to ale dobře dopadne
Jak to tedy udělat tak, aby to nescanovalo?
Já pokud nějaký podopný problém mám a fakt mi na tom tak moc záleží, tak to udělám a risknu i tu renistalačku.
Někdy je chyba v registrech a ta se těžko hledá. Tak je lepší vše smazat a mít od začátku vše.
Pokud to nebude skenovat, nenajde Ti to GPS logicky to nebude navádět.
Popina: úpravou programu ;e) zkusím se k tomu dostat nějak v dohledné době
Rogosak: sonyericssony žádný registry nemají.
Pokud na nich máš Windows Mobile jako já, dokud jsem měl SE Xperia, tak registry mají. V takovém případě umím poradit vcelku bezbolestnou instalaci. (resp. dokonce dvě funkční varianty :))