Opera a odkazy na fotky u logů

Ahoj, tak se změnama na GS přišla taková jakože závada. Nendou mi otvírat fotky u logů, prostě sou ty odkazy hluchý. Teda fotky zobrazit můžu, ale musím pokaždý vybírat ‘Otevřít’ pomocí pravýho myšítka a pak se to samozřejmě otevře tom samým okně a pak se musím vracet.
Mám Operu 9.27 (novější verze nechcu, nelíbí se mi). Na Mozille to funguje v pořádku.
Máte to někdo taky tak?

já mám Operu 9.61 a tam ty odkazy nejsou hluché. Fotka se zobrazí samotná v téže stránce, takže pak musím použít back. Je pravda, že v mozzile a ostatních prohlížečích je to ztmavnutí efektnější :smiley:

Jedu taky na opeře, ale teda na verzi 9.63 a je to bez problému. nevyřešil by to "nelíbí se mi" nějakej skin? (Nástroje/Přizpůspbení vzhledu/Skin/Získat další skin) Hned první nabízenej je Opera 9 classic :wink:

EDIT: keeehi: a funguje mi i to ztmavnutí :slight_smile:

Werki: No vidíš a mě ne.

no a zkoušel jsi si nainstalovat javu nějaký zásuvný moduly nebo jak se těmhle všem blbostem řiká :slight_smile: nevi co k tomu je všechno potřeba, ale většinou když mě nějaký tyhle "hejblátka" nefungujou tak to instalace novější verze javy řeší

Vono to Nelíbí se je v tom, že trvá o dost déle, než se spustí a pak reaguje strašně pomalu. Jednou jsem si ji stáhla a zanedlouho se jí zbavila.

Aha, no mě připadá že Opera šlape čím dál rychlejc :slight_smile: Ale tak to může být i počítačem… No nic, tak mě to ted funguje, dřív to občas blblo, ale poslední dobou jede prohlížení obrázků na gc.com bez problému.

Ono občas Opeře neuškodí novej čistej install. Aspoň se člověk zbaví všeho toho balastu, "kterej by se jinak možná ještě někdy mohl hodit" :smiley:
Taky jsem s verzí 9.63 spokojenej, nezdá se mi že by oproti předchozím verzím zlenivěla, spíš naopak.

Krom toho - co brání tomu, nainstalovat novou verzi na zkoušku někam bokem a pak až případně updatovat naostro? Taky už se spíš řídím heslem "když to funguje, tak do toho nerejpej", ale Tobě Jitko to očividně nefunguje, ber to tedy tak, že o moc horší už to nebude :wink:

Operu nepoužívat!!

Duchaplná odpověď plná argugemtů, ty mám nejradši :wink: