Pro konání pokračování eventu o Wherigo, tentokráte již pro pokročilé (resp. pro ty, kteří mají znalosti alespoň na úrovni odvykládané látky na prvním eventu ;)), opět hledám vhodné prostory.
Předpoklady:
kapacita alespoň pro 50 os.
poskytnutí prostor nejlépe zdarma nebo za symbolickou cenu
elektrické zásuvky (alespoň několik)
možnost někam nasměrovat dataprojektor
nepoviné - možnost volného připojení na net nebo účast Maxihohy, který ho zprostředkuje
pevně doufám, že účastníci prvního sezení mají rezervaci co se účasti týče… minule se to zaplnilo dost rychle a nemuselo by být tolik štěstí se opět vejít…
Ptal jsem se bývalého zaměstnavatele na počítačovou učebnu o kapacitě 32 míst, ale je to komerční firma a chce za to nehorázne peníze - takže zatím nic nemám.
Taky stálo za zvážení, zda někdo neví o nějaké hospodě na kraji Prahy, která má větší salónek. Projektor, plátno a mobilní internet mohu vzít z práce.
Jo a taky jsme jednou dělaly celodenní přednášku v kině, ale organizoval to člověk co tam dělal
Nic, ale už tehdy to bylo na dobré vůli pana primáře, že nás tam na vlastní triko nechal Ani tato možnost ještě není vyloučena, každopádně se raději poohlížím jinde, kdyby to tam opravdu už znovu nešlo.
Takže shodou náhod mi zrovna volal ddusann, že by to možná na tom Karláku šlo, ale bylo by to asi už příští neděli, tj. 29.3.!!!
Já se dnes ještě dozvím, zda by to nešlo ještě o něco posunout, protože mám pocit, že ne všichni dokážete tak narychlo uzpůsobit svůj program, ale potřeboval bych od vás vědět, zda byste to dokázali
Dále by tu možná byl trochu problém s pravidly, protože event musí být publikován nejpozději 14 dní před konáním, ale to by se snad nějak vyřešilo…
stacilo by kdyby si obnovil ten starej, a meli bychom jen write note…jako je treba plzenskej geocaj…nebo pivo, colorocni event, pises jen jednou a pak write note…uvidim vecer jak to dopadne na karlaku…