Ordinace v Růžové zahradě - zase mlení o kačerech

Tak už to tu dlouho nebylo… dneska zase v Ordinačce zmínka o geocachingu, jak jeden starší pacient kecá se sestrou a prohlíží gc.com :smiley:

Právě jsem to taky slyšel, rodiče na to koukaj a já to z dálky slyčel z TV, zaslechl jsem slovo mudla, tak jsem hned zpozorněl.

Prosím někoho z adminů, aby sloučil toto téma s větším a obecnějším - děkuji… vypadá to, že bude s ním bývalá alkoholička opravdu hledat i ty keše :stuck_out_tongue:

No jistě, našli něco "cool", tak to cpou každou chvíli..:slight_smile:

Kolega polas mě předběhl už jsem to sem chtěl taky dávat.. :o) http://voyo.nova.cz/multimedia/novinky/ordinace-v-ruzove-zahrade-2-272-dil-272-dil-srdce-je-nejlepsi-kompas.html?s=0
Od 17. minuty. S takovou bude zachvíli hrát každý Geocaching!!

No oni mají v plánu přepracovat celou koncepci seriálu a změnit název…Geocaching v růžové zahradě :smiley:
A časem z toho udělají Telenovelu o Geocachingu

Jsem si říkal, kdože mi to pořád vybírá krabku… ale když to už inzerujou i v telce, tak se nedivím… může to být kdokoli :frowning:

ja teda nevim, ale nemyslim si, ze lide, co koukaji na "ruzovku" vseho nechaji, zapnou PC, zaloguji se (v ANJ) na gc.com, najdou si nejlblizsi cache, zazoomuji mapu ci vezmou GPS a vyrazi hledat mikrovku za okapem :pB)
Vzdyt by jim utekl nejaky dalsi velmi hodnotny serial :pB)

to byla samozřejmě nadsázka :-))

ps: navíc nebyla zrovna řeč o mikrovce za okapem :slight_smile:

Hele, fakt se nebojím, že by sledovači ordinace hned po skončení dílu vyběhli ven lovit :smiley:

dík za odkaz, to mě zase pobavilo…

jenom by mě zajímalo, která že ta keška je tak životně důležitá - jestli už jí mám taky odlovenou nebo ne…

Tentokrát tam aspoň nebylo, že jsme parta magorů, co jen leze na komíny, padá ze skal a podvádí při logování :slight_smile:
Teď jen potřebovali oslí můstek k tomu, že je Sokol machr u počítače… Tak použili zase geocaching.
Myslím, že vliv na partu sledovačů OvRZ je nula.
Minule to jeden pozitivní vliv mělo - [cache]GC2HG57[/cache]

není nějaká alternativní stránka ? na Nově mi to nejde přehrát