oregáček a notifikace kešky

Ahojky
možná se opakuji, nepročítal jsem celé forum, ale rád bych se podělil o novou zkušenost s mím novým oregáčkem 450. Pípla nová keška a já byl v terénu, vyřešil jsem to tak, že jsem do mobilu sosnul GPX teto kešky a pak vyměnil kartu v mobilu a přetáh na tu z Oregáče.
Vše plně funkční :stuck_out_tongue: Výborná věc když nejste doma a zrovna pípne poblíž nová keška.

To jo. Nebo jde do Oregáčka opsat souřadnice a písmenka si přečíst v mobilu:-) Výsledek je myslím stejný:-)

No, kdyby napípala série dvaceti kusů, tak by stál tenhle postup za úvahu :slight_smile: Jinak si myslím, že než se v terénu hrabat ve dvou přístrojích zároveň a měnit v nich karty, je jednodušší si prostě souřadnice přepsat.

OT poznámka: Myslela jsem, že horší slovo, než "kešík" už nikdo nevymyslí. Gratuluju.

zavidim ti, ze ti mobil stahne funkcni gpx. me opera mini nestahne ani funkcni .loc…

No, to by asi šlo, ale souhlas, asi tak od 20 keší, pípajících najednou. Jinak asi ne, díky.

A taky souhlas, "oregáček" je fakt hegeš :frowning: Zlatý Oregáno :slight_smile:

A co teprv když píšeš rychle a vypadne ti písmenko "e"…

Quox: asi něco děláš špatně. Já v nouzi nejvyšší generuju a stahuju na mobilu občas i PQčka.
Samozřejmně přes Operu mini a věř, že to funguje. Fachalo to i na starym hloupym SonyEricsou.
Bohužel to trochu dýl trvá.

Třeba taková otazíková či multina, rozhodně lepší stáhnout GPX do oregáčka, mobil pak mohu shovat a jet na listing v Oregáčku. Pokud jsem v terénu a příjdou mi notofikace keší v mé blískosti, stáhnu a šoupnu do GPSky, mám tam celej listing a tak. Hlavně když jsou potřeba stage, vše vidím a nemusím v mobilu hledat. Samo když pípne třeby jedna zelená, tak opsat souřadky .