Dobrý den, naplánuji si navigaci po cestě na nějaké místo. Nicméně jdu pak jinou cestou k cíli než doporučuje mapa. Jak tomu přistroji řeknu, že má zkusit jinou cestu … Musím přenastavit start a cíl po ujití nějaké vzdálenosti nebo so to dá nějak jinak nastavit …
A ještě jeden dotaz : Překalibrováváte kompas po vyjmutí baterek jak je napsáno v manuálu, nebo je to zbytečné ?
A už jsi byl s Oregonem venku? Ve výchozím nastavení přepočítává Oregon při vybočení trasu automaticky. Můžeš to změnit na manuální režim nebo nastavit určitou vzdálenost, po které dojde k přepočítání (Nastavení / Navigace / Při vybočení přepočítat … )
Kalibrace kompasu po výměně baterek je spíš než zbytečná naprosto nezbytná
Ahoj, tak nastavení - navigace nemám. Našel jsem jen volbu Nastavení - Trasování - Přechody mimo trasu (pokud jsi měl toto na mysli) a to mám "automaticky". Stejně se mě to nepřepočítá. No nic určitě je chyba mezi klávesnicí a židlí …
ahoj,
predne si zapni anglictinu. cestina je nepouzitelna:@
zaktivuj si profil, v kterym budes chodit pesky nebo na kole - zkratka mimo silnice
v Menu Routing (cesky Trasovani - kdo to prekladal ???) nastav "Lock On Road" na Off
vcelku zajimava je jeste volba "Off Road Transitions", kde definujes prepocet v zaivslosti na vlastnim nastaveni - bud pri vzdaleni se od navigacni linie o definovanou vzdalenost nebo to muzes definovat interaktivne primo v mape behem navigace - to je hodne zajimava ficura:)
Ano, to jsem měl na mysli, nedošlo mi, že používáš originální češtinu … s tou jsem vydržel asi první den Hlavně si stáhni nový firmware a pak zkus překlad češtiny ode mě (odkaz na ní je pod příspěvkem v těch řádcích, co nikdo nečte) .. je u toho návod jak postupovat, případně si můžeš překlad poupravit sám
Po jak velké vzdálenosti odchýlení od vypočítané trasy se to přepočítává nevím, nezkoušel jsem za chůze, ale jen v autě, kde jsem neměl moc času to sledovat (tipnul bych, že to bude cca 300 metrů, ale bůhví, na čem záleží)
Ahoj, děkuji za vyčerpávající odpovědi. Tak mě se to nepřepočítalo po cca 100 metrech pak jsem to přepnul. Nepřepočítalo se to při chůzi.
To mě docela mrzí, když jde člověk v zástavbě tak byse to přepočítání hodilo, no ještě to pořádně vyzkouším.
Tak už vím čím to bylo … Máme silnici přímo kopírující trať (minimálně 5 let) a ta chybí na mapě. Zmátlo mě to, že jsem automaticky pokládal železnici za cestu …
Neví někdo jestli zde upravit mapový podklad a cestu si tam "dokreslit"?
No asi budu muset sehnat mapu Czech 2 Pro … Škoda že ji nedávaj do nových "čtyřstovek" …