To je fofr ![]()
Changes made from version 3.30 to 3.40:
* Added profile support for Garmin Custom Maps
* Fixed lockup while using GB Discoverer maps
Update možný jen přes WebUpdater, viz http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4051
To je fofr ![]()
Changes made from version 3.30 to 3.40:
* Added profile support for Garmin Custom Maps
* Fixed lockup while using GB Discoverer maps
Update možný jen přes WebUpdater, viz http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4051
Funguje … konečně jde vytvořit samostaný profil pro Custom Map a neovlivňuje to ostatní profily …
Díky za upozornění. Už je tam. B).
hmm …nezobrazuje mi custom map .. neje ani vo vybere map. pritom to tam mam nahrate. V predoslich verziach to slo a zrazu nejde ![]()
Tak jsem provedl update + čeština od HuntBehinda (Díky za ní).
Dříve nahraná mapa Prahy (praha.kmz) od HuntBehinda (o5 díky) se nezobrazovala ve výběru map. Navíc Garmin při propojení s PC (Garmin Spanner) tuhnul.
Nastavil jsem tedy propojení "Garmin sériové RS-232" a provedl downgrade na verzi Oregon_322Beta. Vymazal jsem *.kmz a všechny soubory *.gpx a zkusil update znovu.
Znovu nahrané custom mapy se již zobrazovaly, ale garmin při spojení s PC (Garmin Spanner) stále tuhnul => downgrade na verzi Oregon_322Beta.
Příště si rozmyslím nové firmware bez řádného otestování jinými kačery.
Nebo jsem jen dělal někde něco špatně?
Jské chyby má ta verze opravovat? Má nějaká vylepšení?
Mně připadne, že to teď při odzoomování nezobrazuje kmz. Což je dobře, protože se tím aspoň nezpomaluje pohyb mapou. Vím, že v betě jsem na jeden displej dostal několik waypointů s přilehlou ortofoto, teď mi to ortofoto ukazuje jen do 80m. Možná to je nějakou modifikací v nastavení detailů, každopádně jsem s tímto krokem velice spokojen ![]()
no to odzoomovanie by sa pacilo aj mne. Na predoslej verzii mi to na zaciatku slo ze od 500 m sa ortofoto mapa vypla. Ale potom uz z nicoho nic sa to vypinalo az pri 1,2 km a to uz je dost:( a navyse po pripojeni stale vytuhol. pri novej verzii tiez stale vytuhne po pripojeni a orto mapy vypina tiez az na 1,2 km. Jedine vtedy nevytuhne ked pripojim garmina vtedy ked je zapnuty ale to mu asi nerobi dobre ![]()
Někde jste psali, že se v novém firmware přeměnila barva trasy z růžové na černou. Psali jste snad všichni že je to fajn, a mě se zdá, že potom nebude vidět přesně cesta, když je taky černá. Mohli by jste prosím někdo nahodit obrázek jako příklad, abych věděl jestli mám instalovat???
Děkuji předem
Je to opravdu moc fajn … všechno je totiž tak, jako vždycky bylo ![]()
Trasa je růžová, současná stopa (prošlá trasa) je černá, uložená stopa je taková, jakou barvu si zvolíš …
U pár lidí byl u fw 3.30 (a nižších?) problém s tím, že současná stopa se zobrazovala místo černé bílá … a k nápravě prý pomohl master reset
Aha to jsem pochopil trochu jinak, tak je všechno dobře. Děkuju
Pokud jeste nekdo pouziva muj preklad:
http://opengtt.nomi.cz/releases/download.htm?releaseId=84
Ahoj, je nekde k mani? Predem diky
Heh … Teď už jí najdeš? ![]()
Tak to je dobra slepota, omlouvam se, signatury tak nejak ignoruju ;(
ale zkousel jsem jak zdejsi vyhledavac, tak google a jedine co vypadlo byl ten prispevek, na ktery jsem reagoval…