Jak mám smazat kešku v tomto modelu?
- ANO
Datové pole na mapě si změň na "vzdálenost do dalšího" - Navigace nenaviguje po lesních stezkách a turistických trasách. Pokud keš leží někde v lese,Tak pokud máš volbu navigace po silnici, nejde trasa vypočítat, nebo to od nejbližší vypočítatelné silnice ke keši hodí rovnou čáru. Všeobecně se při navigaci ke keši používá navigace vzdušnou čarou
- NE
Dashboard je takovej jakej je. Nevim jak u O200 ale u O 300 jde změnit, zda dashboard bude mít 6 polí nebo 2. - ANO
Klikneš na keš a dáš start - Ruka stačí
- Asi to bude tím, že nové mapy budou mít jiný formát registračního čísla a novej fw nebude brát ten formát starý. Ale to jen tak hádám
- Oregony obrázky v listingu nezobrazují. Pokud obrázky uložíš do navigace do složky images, měli by jít zobrazit v prohlížeči obrázků, který oregon má (nevím jak u 200)
- Nevim
Navigace ano, ta to umí a dělá, ale mapy Topo Czech to (cíleně) neumí. Se zbytkem souhlas.
Díky za rady, jen bych se ještě chtěl zeptat na přesnější postup té 1.
na mapě máš v horni části dvě pole
tam kde chceš zobrazovat vzdálenost do příští odbočky klikni a ze seznamu vyber "vzdálenost do dalšího"
Jinak mě trápí ještě dva problémy: jakmile chci navigovat z mapy topo czech 3 do mapy polska tak to nejde je to správně nebo je problém v něčem jiném.
Druhý můj problém je že když dám vyhnutí se dálnicím tak se mi vyhne i hlavní cestě, jde udělat aby se vyhnal opravdu jenom dálnici?
Vypnout placené silnice.
Garminní dálnice = i I. třída.
Díky moc za odpovědi, moc mi pomohly, jen bych se chtěl ještě zeptat jak teda s otázkou 8 a jestli opravdu nejde navigovat z jedné mapy do druhé (např. topo czech 3 do gp mapa polska).
Já se připojím k dotazům: jaký je vlastně rozdíl od 200 k "vyšším" modelům, jako jsou pětistovky? A v užitné hodnotě pro GC?
200 nemá wireless přenos dat, elektronickej kombas a barometr a má míň paměti, jinak by měl být stejný. Včera sem na to koukal.
@ nabijecka - no, říká se, že dvě zaplý mapy dělají bordel, sám to potvrdit nemůžu (a už vůbec ne na turistické navigaci).
Dobře tak teď už by mě jen zajímalo jestli tento model podporuje mapy Cityxplorer, viz. první přispěvek za 8. Díky předem za odpověď.
jestli jde navigovat z jedné mapy do druhé nevím. Slovenskou mapu mám neroutovatelnou a jinak mám jen české.
Citecko tahle otázka tu padla tak stokrát a stokrát na ni bylo odpovězeno.
Takže můžeš použít hledání zde na gc.cz, nebo na garmin com si jednotlivé produkty porovnat.
hlavní rozdíly:
O200 komunikuje pouze usb(nemá NMEA)
vnitřní paměť jen 24mb
nemá el. kompas a barometr
nekomunikuje s ostatnimi oregony
Ještě jsem narazil na jiný problém, když jsem si z jednoho gpx souboru načetl kešky a některou z nich chci smazat jaký je postup?
Já vím, Rufuc, ale to mi nic neřekne o zkušenostech, teda nějakou tu pravdu…
Proti O550 mu chybi jeste Fotak a Prohlizec obrazku ![]()
To Citecka: Z praxe nevím.Mám třístovku. Ale řekl bych, že největší slabina bude tá absence toho kompasu. To je pro Geocaching dost mínus.
No a jak psal S474N, tak mu chybí prohlížeč obrázků, takže kdo si sebou chce tahat fotohinty, musí si najít jinej způsob.
nabijecka: primo v oregonu smažeš hleda keše všechny tím, že smažeš gpx soubor s keškama.Jednotlivě mazat nejdou.
Tak k tomu routovani z jedne mapy do druhe - ano je to mozne. Konkretne to mam vyzkousene mezi mapami Atlas Czech 8.1NT - GPMapa NT 2009.2 (PL) - Slovakia Roads v6. Mam totiz dva profily - automotive, kde mam ty vyse uvedene mapy a geocaching, kde mam TOPO mapy tech tri statu. Mezi temi topomapami jsem to nezkousel.