Zdravím,
přes víkend jsem s tímto přístrojem jezdil po geocachingu ale objevil jsem asi několik chyb.
- Jakmile chci hledat kešku kterou jsem vyluštil tak jsem nezjistil jak udělat aby mě na tu kešku navigoval tento přístroj kompasem pouze mapou, kompas mi funguje pouze když dám hledat přímo nějaký poklad, když mám vyluštěný tak nevím jak to udělat
- Jak mám převést nebo prohlížet ujeté trasy? kde to najdu
- mám dotaz: jakmile mi přibyly v okolí nové kešky a chci je do přístroje dodat tak musím jednotlivě označit jen kešky co přibyly a vložit druhý soubor gpx, nebo můžu opět udělat třebas okruh 50 km kolem Těšína, kdybych udělal ten okruh tak přemaže mi to ty kešky co se zobrazují že mám již nalezené?
Požádal bych tedy o odpovědi jestli je něco z toho chyba přístroje nebo se to dá nějak nastavit, vyřešit 
1\ Vyluštěnou kešku musíš zadat, tedy jako svůj bod nebo dát navigovat na souřadnice a ty pak zadat… Pokud se někam už naviguješ, tak si buď zapni mapu a ukazuje ti to směr na mapě nebo na kompas a jdi za šipkou. Na dashboard mapy jde přidat i kompas, tak že pak máš obojí na jedné obrazovce… aspoň tak to funguje v Dakotě a nemyslím si, že by to bylo na 200 jinak.
2\ Nepíšeš jakou tam máš mapu a jestli je routovatelná po silnici… Jednoznačně ale budu stát za tím, že stejně jako je autonavigace na 20% vhodná do terénu, tak je to i obráceně, u turistické navigace je fíčura navigování pro auto jen nice to have těch 20%…
No na 200 pokud nezadám hledání kešky tak kompas nefunguje funguje pouze když dám funkci schránka s poklady vyberu poklad a dám navigovat.
Ahoj,
ad 1)
mě to taky pořád vrtalo hlavou, proč když dám navigovat na mnou vytvořený bod, že se metry a směr pořád drží pravděpodobně nejbližší kešky a neukazují na bod, na který jsem se nechal navigovat.
Pak jsem zjistil, že je to zapnutým "geocaching" modem buď v obrazovce mapy, nebo u kompasu.
Vyřešil jsem to tak, že jsem si upravil profil "Recreational" přesně pro potřeby navigovat na bod a jednoduše přepínám mezi profily "Geochaching" při navigaci na keš a "Recreational" při navigaci na "mnou vytvořený bod"
ad 2)
Je buď možnost stáhnou "Stopu" v Mapsource a pak uložit např. jako gpx soubor, nebo přímo v GPS v "Stopy" uložit stopu a potom jen stáhnout přes kabel.
ad 3)
Neřešil jsem, vždy si stáhnu nový gpx soubor 
Takže bych měl dotaz ještě k těm stopám,
v nastavení mám nastaveno aby to nejčastěji zaznamenával ale nezobrazoval na mapě, jenže včera jsem třeba jel trasu polskem a ujetá trasa se v gps již nenachází, to musím tu trasu vždycky uložit jinak se mi to smaže?
V Oregonu klepni na "Stopy" –> "Současná stopa" –> "Uložit část stopy" –> a tam si najdi stopu podle data a času.
Pokud jsi během jízdy nevypínal GPS, měla by být v jednom kuse