Garmin Oregon 200 mám již rok a vše OK. Teď přestala ukazovat nově nahrané cache. Neukáže se v seznamu ani na mapě.Když ji chci nahrát znovu z PC, tak ale hlásí, že už tam je. Ty co už jsou tam nějakou dobu se ukazují normálně. Netušíte kde je problém? Není nějaké maximum caches, které lze nahrát?Manuál o tom nic neříká. Taky jsem nepřišla jak na to, když chci nějakou již nahranou cache smazat. Předem děkuji za odpovědi
Divil bych se, kdyby manuál o tom nepsal. V manuálu je jasně napsáno, kolik keší a waypointů se do navigace vejde… U Dakoty je to např. 2000.
Tak jsem to dohledal a je to určitě i v manuálu https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=&pID=14902 Maximum je 1000 waypoints…
Zaleží jak je do GPSky stahuješ. Jestli jako wayponty, ty jdou smazat z menu.
Nebo z gc.com jako PQ či po jedný z listingu a máš je v nabídce "geocaching" eventualně "hledani pokladu". V tom případě připoj garmina k PC jako Usb disk a ve složce buď na kartě nebo v navigaci najdi složku: /garmin/gpx a soubory co tam najdeš smaž a je to.
Bohužel z nich asi nepujde poznat který kešky si tam nechat a který vyhodit. Čili většinu budeš muset nahrát znova, ale bacha, to omezení počtu keší, jaak píše Sobik, tam fakt je.
Moc díky, stahuju je přes gc.com. Už se mi to podařilo smáznout, nahraju to znova, to neva, ta zítřejší co mám v plánu se mi ukázala. Hurá. A nevíš, jestli to omezení počtu keší nejde řešit třeba větší paměťovo kartou?
Ne, nejde. Neomezený počet keší můžeš nahrát jako POI, ale to je jiná kapitola