Ahoj všem,
již několik týdnu, když se kouknu do listingu v Oregonu, místo znaků s interpunkcí se mi tam objevují prapodivné znaky.
Nevíte někdo, co se s tím dá dělat?
Díky všem za radu.
LD
Ahoj všem,
již několik týdnu, když se kouknu do listingu v Oregonu, místo znaků s interpunkcí se mi tam objevují prapodivné znaky.
Nevíte někdo, co se s tím dá dělat?
Díky všem za radu.
LD
Mě to taky dělalo. Cca před dvěma měsíci byly nějaké úpravy (na GC.com, nebo Skrýšotlači, nebo tak) a začlo to dělat tyhle divnosti. Pak jsem přestal Skrýšotlač používat. Mám za to, že se tady psalo, že už by to mělo být zase v pořádku. Ale nevím, nemám odzkoušeno:-) Určitě tady o tom je ale psáno…
minulej týden sem nouzově použil Skrýšotlač a taky paznaky.Při exportu z Geogetu to (myslím) bylo ok
Potvrzuji, používám Geoget a je to v pořádku:-)
Me by spis zajimalo, kdy konecne zacne oregon podporovat html format…![]()
já bych řekl že podporuje ne?sice né úplně všechno, ale jakási tá podpora tam je
chybu geocaching.com musi nyni, bohuzel, zaaplatovat software na import kesi… zatim…
viz treba teema u GSAKu
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=13462&pid=183884#post_183884
Mas pravdu, problem neni v html, ale hlavne v diakritice. Zajimave ale je, ze jak u ktere kese - nekde je to v poradku, jinde paznaky.