Mám doma Oregona a snímač tepové frekvence, chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký program, který dokáže analyzovat zpětně tepovou frekvenci, třeba s nadmořskou výškou, časem atd. Můžete mi něco doporučit?? Děkuji předem Juraf369
Nejsem si ale jistý jestli to umí načíst data z Oregonu nebo Colorada… Ještě donedávna to umělo rovnou zpracovat jen data z jejich fitness přístrojů jako jsou Edge apod.
Pokud to nepůjde, tak to nejdříve prožeň tímhle TCX Converter
Pak samozřejmě existují další free nástroje jako např. MyTourbook nebo SportTracks atd…
Garmin TC nejspíš s Oregonem nebude spolupracovat, je dělaný pro Edge (spešl formát). Nějak to řešili kluci na cyklodiskuzi.
Ale mohl by ti pomoc MyTourbook. Dobrý kus SW, je i pro linux, je free, a další sqělé věci, ovšem tepovku na něm nemám odkoušenou neb mám samostatný tepák
díky za rady a návrhy programů. Tak jsem vyzkoušel Garmin traninig center a ten pro Oregona nefunguje.
Data jsem prohnal přes TCX Converter a funguje.
Díky za rady Juraf369
ahoj lidi,
nebyl by ochoten někdo ze šťastných majitelů snímače tepovky mi poslat stopu z Oregona s uloženou tepovkou? Rád bych si to prohlídnul ve jmenovaných softech jestli to bude k něčemu nebo ne… Zkoušel jsem zkonvertovaný .gpx do .tcx otevřít v TrainingCentru a nezobrazí nastoupané metry. MyTourBook metry ano, ale nevím jak je na tom s tepovkou… Nebo jestli k Oregonu pořídit ještě mějakej cykláč s hrudním pásem…
zdravim, taky bych se rad mrknul na nejaky ten tep .. a mam dotaz, bocas se v popisu pise ze to je hrudni pas. jak to tedy je .. dava se to na ruku nebo na hrudnik?
Dává se to na hrudník…
Nevím jestli mám dobré info, ale oregony tepovou frekvenci sice zobrazují v datovém poli, ale do gpxka se to nikam neukládá.
Ale fakt si nejsem jistej jestli nekecám
do gpx se tepovka uklada. Problem nastane pokud zmenite stopu treba v map sourcu (umzazete zacatky, konce, nebo excesy) a opet ulozite, tak o tepovku prijdete… Moc merici pas nepouzivam a kdyz jsem si delal naky uprvy musel jsem to udelat rucne, coz bylo dost naprd…