Oregon 400t a listing ...

Dobrý den, když přenáším cache do Oregonu v popisu listingu přímo v GPS mám pouze údaje o souřadnicích a náročnosti. Posouvám jak blázen a nic tam není …
Mám firmware 2.93. Kde dělám chybu … Děkuji

nechci se mylit, oregon mam jen tyden, takze to moc neznam, ale neprenasis jen LOC soubory? ty nemaji zadne zminovane podrobnosti. Bud prenes GPX soubor nebo pouzij funkci Send to GPS. U kazde kesky jsou ctyri tlacitka moznosti prenosu. Tohle me funguje spolehlive. Nutno dodat ze mam oregon 300

Přítel má Oregon 300 pár dní a máme stejný problém. Jsme sice oba techničtí antitalenti, ale nepodařilo se nám tam nahrát keše s listingy ani přes Skrýšotlač. Chápu dobře, že pokud bych měla PM, tak by se mi tam přes možnost Send to GPS dostal i listing, ale jako BM musím použít ještě jiný program?

ano, jsem PM a tim se mi oteviraji moznosti zaslani do GPS i stahovani GPX souboru. Pak to funguje jednoduse a zcela bez problemu. Se skrysotlacem nemohu poslouzit, promin

Díky za radu, možná pro nás antitechniky bude zařízení PM nejjednodušším řešením. Tak si tak říkám, jak je ta moje šedesátka jednoduchá..;).

GarminOregon300
Než jsem si aktivoval PM používal jsem skrýšotlač pro nahrání listingu naprosto bez problémů.Dáš označené kešky uložit jako GPX a vložíš do gpx souboru v Garminu.Používám ho i dnes pro nahrání většího množství keší.

jaryn: díky za radu, ještě jednou to vyzkouším…

Je možné použít slovenský program MoZiGo viz zdejší vlákno