Oregon 400t, Topo Czech 3 Pro

Potřebovala bych rady se svým novým Oregonem. Předem upozorňuji, že je to má první navigace a omlouvám se jestli Vám to přijde jako banality.

1. na mapě mám spoustu obrázků jako banky, lékarny, bankomaty apod, ale jde to nějak vypnout? Tu navigaci primárně používam k lovení kešek a překáží mi to tam.

2. když naleznu kešku tak před tím než dám hotovo mám možnost tam přidat komentář. pokud ho tam napíšu už se mi ale nepodařilo ho znovu vyvolat abych si ho mohla třeba přečíst (hodí se pro bonusová čísla apod.)

veděl by někdo jak na to? Díky

1. někde v nastavení > mapa by se mělo dát nastavit viditelnost poi bodu…uplně přesně si nejsem jistej kde to tam je

2. je to v geocache_visits.txt
    Otevřeš ho v texťáku a tam je čas nálezu, kód keše a poznámka k němu

Diky

1. POI body tam nikde nemam, a i kdyz stahnu uroven detailu mapy tak to na toto nema vliv

2. diky aspon takhle skoda ze to nikde nejde najit primo v navigaci a musi se pres pocitac

1. Nastavení/Mapa/Detaily, měřítko, velikost písma/Kdy se zobrazí …/Mapové POI/Vypnuto

ale tím se jenom vypnou popisky poi ne?
možná to bude
Nastavení>Úrovně přiblížení>mapové body

1. Setup (nastaveni) / Map(mapa) / Advanced Map Setup(pokrocile nastaveni mapy?) / Zoom Levels(cesky preklad nevim) / Map Points(mapove body) OFF

Nene, popisky se vypínají jinde (poslední dvě úrovně menu by byly …/Velikost písma pro ulice…poi/Mapové poi)

Mám teda před sebou 550ku, ale mělo by si to odpovídat ± aspoň v tomhle menu

ad1)Nastavení - Mapa - Detaily/měřítko (velikost písma) - Kdy se zobrazí ulice Waipointy a POI ---- a pak už si vybereš co chceš vypnou či nastavit měřítko pro zobrazení. Jsou tam Mapové POI, Waipointy a vlastní POI (pokud je máš v mašině), Názvy ulic a Významné oblasti

ad2) V mašině jde na to mrknout tak, že si vyvoláš keš (nalezené) - zapsat log - vyžaduje opravu - přidat komentář a on se ti tam ten původní zobrazí. Bohužel v souboru TXT to pak udělá další opravný zápis, ale to by ti vadit nemuselo a pokud tento texťák používáš k jiným účelům, tak se ta řádka dá prostě smazat.
EDIT: a sakra on je dotaz na 400, já popisoval jak to funguje na 300. Snad to bude stejné. případně se omlouvám za zavádějící info.