Ahoj, prosím o vysvětlení:
Mám v Oregonu 450 kromě vnitřní Flash 800MB taky SD kartu 2GB. GPX soubory, vytvořené v MapSource kopíruji do vnitřní flash, do složky GPX.
Tyto soubory se mi pak objeví v patřičném menu přístroje jako trasy nebo prošlé trasy (když si je maluji ručně).
Pokud pak některé z nich zruším a to pomocí voleb přímo v menu Oregonu, měl jsem zato, že je fyzicky mažu z paměti. Ale pokud pak připojím Oregon k PC a zobrazím si obsah obou pamětí, vidím, že gpx soubory tam stále jsou.
Jak to tedy je? Pokud je ruším přes menu Oregonu, tak se fyzicky nemažou z paměti a ruším k nim jen nějaké odkazy, takže sice zůstávají v paměti, ale neobjevují se v menu? A pokud tomu tak je, dají se pak přímo v Oregonu opět do menu, odkud jsem je zrušil, obnovit?
Já to smažu přímo v oregonu ve správci prošlých tras a nic mi tam nezůstává.Když chceš trasu ponechat v GPS, tak ji přesuň do archivu.
Jinak nevím, také se pořád na něm učím.Já bych zase potřeboval vědět, jak vymažu odlovené keše?
To vím dík.Problém je v tom, že i když ten txt. smažu, pořád ty nalezené zůstávají v oregonu ve složce schránka s poklady, zobrazit nalezené a jsou vidět i na mapě.
Ahoj, potřebuju poradit. Jak dostanu kešky do Oregonu, abych je viděl pod položkou v menu "schránky s poklady"? Stáhl jsem si loc přes program LOCtoGPX jsem udělal GPX a nahrál do navigace do adresáře Garmin\Gpx\. Kešky jsou vidět jako waypointy, ale ne v pod "schránky s poklady".
pepedami: v tom .txt souboru _visits jsou JEN poznámky. Keše samotné jsou v GPX souboru, tudíž dokud ho neaktualizuješ (s novými parametry, jeden z nich bude, že nechceš nalezené, popř. ještě tebou vytvořené keše) tak tam budou.