Oregon 450, waypointy

Ahoj, chtel bych se zeptat zda lze nejak rozumne vyuzit waypointy napr. u multi cache, myslim tim treba, aby byli videt stage cache a podobne nejak u kesky a ne v jednom chumlu waypointu. Jeste jsem se chtel zeptat, jakym zpusobem si oregon urci kdyz nahraji neco do custom symbols k cemu to ma priradit, jestli si jednoduse muzu dat jiny obrazek pro finalku multiny a jiny pro finalku mysterky. Dik moc za rady

Obrazky si muzes nahrat jake chces, proste prepis ty jednotlive soubory tim, co si sam zvolis.

Co se tyce videni jednotlivych stagei v ramci jedne cache, tak to se obavam, ze nejde.

nechapu tvou odpoved na obrazky, kdyz ve slozce custom symbols nic neni, jak muzu neco prepsat??

Můžeš tam dát svůj obrázek nazvaný stejně jako jsou ty originální. Ale bez problémů to jde u tvých trasových bodů, tam si opravdu můžeš udělat svou ikonu se svým názvem a pak ji použít. U keší se dají použít jen ty, co jsou použity groundspeakem. A ne všechny. Chtěl jsem si udělat ikonu na waymarky a přepsat je při exportu na reversky nebo APE, ale ty už Oregon neukáže. Musel jsem na to obětovat ikonu megaeventu.
A pozor, ikony musí být ve formátu bmp 256 barev. Jiné to neukáže. Velikost tuším do 32x32px. Ošklivě fialová barva (číslo teď z hlavy nevím) je pak v navigaci průhledná, takže s ní vyplň třeba rohy u kulaté ikony.