Oregon 450t - nejde smazat stopa???

Chci smazat stopu ve správci tras s přístroje ale nedaří se mi to, nejde ani otevřít ani nic jiného. Je možnost ji smazat nějak jinak? ps tovární nastavení přístroje nic nevyřešilo. Oregona mám chvíli a opravdu nevím jak na to… Děkuji za jakoukoliv radu

Zkus to v plánovači tras…

Ja pouzivam na 450 pro mazani trasy:

Nastaveni - Vymazat - Vymazat data cesty
Nastaveni - Vymazat - Vymazat aktualni trasu
a to vse pri: Nastaveni - Prosle trasy - Nezaznamenavat

Ulozena trasa se da vymazat tak, ze si spustis Spravce tras, vyberes kterou a zvolis Odstranit.

Tak jsem zkusil všechno ale nic nepomáhá. Tlačítko odstranit zmodrá že je aktivované a nic… Když se chci podívat na trasu tak zase přesípací hodiny a přístroj na chvíli vytuhne. Zřejmě se jedná o poškozený soubor. čekal jsem že ho mohu smazat s mapsource třeba.
Neexituje nejaký progam co by to s paměti přístroje smazal?
Čekal jsem třeba že když dám tovární nastavení že se přístroj restartuje ale nepomohlo to prostě nejde smazat, odeslat, otevřít nic nezabírá. Kdyby se aspon uložil na paměťovou kartu kam je přístup ale do přístroje přístup není asi… :frowning:

Firmware mas aktualni?
MP

Software mám 3.20
Software GPS mám 3.70

Myslíš že přeinstalování firmware by pomohlo?
Moc si pravda na to netroufám.
Není vážně možnost se nějak dostat do přístroje kam se ukládájí trasy a stopy a zkusit to najít a smazat?

V mém Oregonu 300 je aktivní stopa uložena v adresáři Garmin/GPX/Current jako soubor Current.gpx. Myslím, že v 450 by to mělo být obdobné.

Děkuji moc za radu!!!
Smazal jsem to v Garmin/GPX a poškozená stopa je pryč :slight_smile:

Snad se ale nebudou oběvovat často už vím ale jak na ně. Bohužel v terénu to vyřešit nejde