Když ve volbě "Kam vést" vyberu "Adresy", funguje mi to bezvadně pouze v CZ.
Jakýkoliv pokus najít například ulici v cizí zemi selhává - vyberu "Adresy" a pak volbu "Hláskujte zemi" - ale ať zadám cokoliv (případně nezadám nic a potvrdím), na další obrazovce je možnost vybrat pouze mapu Topo Czech 3.1. Pro. Takže nevyberu ani město v cizině, ani ulici.
Garmin mám cca 2 měsíce, mám na něm pouze originálně instalované mapy, dnes jsem nainstaloval poslední verzi FW. Zkoušel jsem používání map v nastavení zapínat a vypínat, ale nic nepomáhá, vždy dojdu pouze do "Topo Czech.."
Již několik dne čtu fóra česká i zahraniční, ale nikde jsem podobný problém (ani jeho řešení nenašel). Předem díky za jakoukoliv radu
Jarda
No jestli to není tím, že je to turistická navigace a ne autonavigace a navigovat na adresu můžeš dle mého jen na aktivní mapě dané země pokud to podporuje…
Sobíku nemystifikuj zase ![]()
Vyhledávání samosebou funguje i z mapy, která není aktivní a to, že se jedná o turistickou navigaci s tím nemá nic společného … jediné co je důležité je to, jestli jaroslav_burda má v gps mapu, která umožnuje vyhledávání měst v cizině (jestli to umožnuje ta přednahraná mapa světa nemám tušení) … pokud ano, pak stačí zvolit "Zadejte zemi", potom odmáčknout prázdné políčko a gps dá na výběr v jaké zemi nebo z jaké mapy hledat …
Tak to by byla smůla… Verzi Oregonu s mapou Evropy jsem nevolil ani tak kvůli toulkám po přírodě okolních zemí (i když je tam hezky), ale zejména proto že často navštěvujeme různá města pro Evropě - a zde se vyhledání dle ulice opravdu hodí (abych trefil k hotelu, k muzeu apod…). Samozřejmě to jde obejít tak, že si v rámci domácí přípravy na výlet najdu na mapách na webu souřadnice objektů, které mne zajímají a nadefinuji si waypointy - ale je to jednak trochu zdlouhavé, a hlavně to musí být připraveno předem - pokud jsem někde na ulici v cizině a uvidím třeba plakát zvoucí k návštěvě nějaké zajímavosti, pak mi navigace bez vyhledávání ulic nepomůže:(
Pak jedině dokoupit mapy City navigator Europe za cca 2.700, tam pak vyhledávání na adresu funguje po celé Evropě včetně Kanárských ostrovů.