Oregon 550 firmware 2.70

Changes made from version 2.60 to 2.70:

* Added profile support for Garmin Custom Maps
* Fixed lockup while using GB Discoverer maps

Update je možný jen přes WebUpdater, viz http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4523

Da se zase nejak ziskat primo URL na soubor, aby si ho clovek mohl prejmenovat a nahrat do Garmina primo?

Super, konecne si muzu udelat jeden profil, kde se mi budou zobrazovat custom maps…

me uz tohle profilovani custommaps fungovalo i na te predposledni verzi. mel jsem dva geocaching profily, jeden zobrazoval a druhy nezobrazoval mapicky. tahle zmena musi byt jest eneco jineeeho…

Takze pokud nekdo resi stejny problem jako ja, staci si dat zobrazit zdrojovy kod a z nej vysrknout:

http://www.garmin.com/software/Oregon550_WebUpdater__270.gcd

Ahoj,
před pár dny jsem updatoval na FW 2.70 a teď se mi asi 2x stalo, že Oregon se při načítání waypointů a map zasekl a asi tak po minutě až 2 se vypnul. Po opětovném zapnutí jsem zjistil, že gpx soubor s kešema se z vnitřní paměti smazal. Docela mě tohle překvapilo, starší verze FW mi tohle nikdy nedělaly. Zajímalo by mě, jestli se děje něco podobného i někomu jinému.

kamen: me se to zatim nastesti nestalo… GPX mam primo v oregonu, mapy jak v oregonu, tak na karte

take jsem bez podobnyych symptomuuu…

Prosímtě, můžeš upustit od toho mečivého znásobování samohlásek v tvých příspevcích? Tenhle pubertální nešvar tu nejen nikoho neohromí ale navíc se to pěkně blbě čte, po půl řádku si člověk připadá jak koza.
Samozřejmě pokud máš tělesné postižení, které ti znemožňuje zdvihnutí prstu dostatečně rychle, pak se předem omlouvám za nepatřičný příspěvek

Ahoj,
zatuhnuti po startu jsem pozoroval jak v teto verzi, tak i predchozich. Obvykle stacilo znovu restartovat vypinacim tlacitkem. Takze nic neobvykleho - nestava se to casto, ale stava se to.
Podobna vec se ztracenym GPX se mi take uz jednou stala ve verzi 2.10. Ne, ze by uplne zmizel, ale nenacetl se do pameti a body v nem nebyly k dispozici. Po smazani souboru a dalsim nahrani vse OK.

2 Numira: meeeeeeee :))

Jo, po novém nahrání gpx souboru už to chodí v pohodě, akorát to trošku zkazí den, když se člověk chystá na keše a po cestě zjistí, že se mu to všechno smazalo:@. Taky jsem si všimnul, že když bylo gpxko v paměti oregonu, tak se smázlo a hotovo a nepomohl ani x-krát restart, když jsem to uložil na kartu, tak po 1 restartu se keše zase načetly a všechno je zas v pohodě. Divný věci se to dějou.

A šlo by jako zálohu nahrát gpx soubor do GPS i na kartu? Taky se me Oregon 550 jednou sekl a všechny krabky v čudu.

Tak ted musim potvrdit, ze se mi v terenu taky GPX smazalo. Byly sice videt souradnice a veskere cache, ale kdyz jsem na ni kliknul a chtel precist napriklad listing, tak se to kousnulo a pomohlo jenom natvrdo ho vypnout. Kdyz jsem ted pripojil GPS k PC, tak proste celkove GPX chybi.

numiro drahyyy, jedine, co ti mohu doporucit je starati se saam o sebe. toliko na mojiii obranu.