* Added support for Garmin BirdsEye.
* Added mmHg pressure units.
* Added support for Riyadh time zone.
* Added ability to change active track color.
* Added option to calibrate screen under Setup->Display.
* Added custom waypoint symbol and geocache symbol support.
Ahoj, to je jednoduche a nakonec je to popsano v odkazu. Nejprve musis nejakou ikonku nakreslit treba ve Windowsackym KRESLENI. Mela by mit max. 32x32 pixelu, RGB barva 255,0,255 je vyhrazena jako pruhledne pozadi. Ikonku uloz do Oregonu jako obrazek formatu BMP. Je jedno jestli do vnitrni pameti nebo na kartu. Myslim ze v pristroji po instalaci FW 3.30 uz pro ikonky uzivatele maji pripraveny adresar. Na karte adresar musis nejprve vytvorit (Garmin\CustomSymbols\). Ikona s nazvem napriklad geodomov.bmp musi byt ulozena takto: Garmin\CustomSymbols\geodomov.bmp.
No a je to. Ted vlez do trasovych bodu a zkus zmenit symbol. Najdes ho az v poslednim novem okne se skupinami symbolu vlastnorucne vytvorenych
Tak jsem taky nainstaloval nový FW a buď to teď nemůžu najít, ale mám pocit že to tam bylo. Nastavení archivace stopy po dnech/po týdnech/po zaplnění paměti.
Jestli si to s něčím nepletu
2wetu: No a to je právě to co nemůžu najít. Ikonky jsem použil z makra GG pro oregon pro export keší jako POI, takže by měly být správně. Složka Garmin\custom symbols se po upgradu fw vytvořila sama, tam jsem to kopnul, jenže to nemůžu nikde najít. Myslel jsem, že když dám správu wpt zvolím si nějakej bod - změnit symbol - a pak mám jen jednotlivý kategorie označený jako Symboly - Venku - Lov - Námořní - Městský - Doprava - Navigační světla - Znaky - Body zájmu a tím to končí. Ještě napíšu proč to chci - lehoučce by se poupravilo makro GG pro export do Oregonu, tak by se mě jednotlivý wpt zobrazovaly s ikonou která k nim patří - tím myslím trailhead, question, stages…
EDIT: No tak problém je vyřešen, nevím proč, ale ikony nebyly ve 24bit barevné hloubce, akorát přeukládat to v malování ve windows je strašná hokna…