Oregon 550-pomalé přepínání profilů

Ahoj všichni, mám dotaz ohledně přepínání profilů v Oregonu 550. Najednou se přepínání zpomalilo ze 2-3 sekund na 20 i více sekund. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Oregon je kompletně vyresetovaný, přehrán novým firmwarem 4.00. Dělá to taky, firmware s tím nemá nic společného (aspoň teda myslím). Dělá to někomu taky? Včera jsem se sešel s pár kolegy, kteří mají stejné přístroje a jen jednomu se to přepíná rychle, nám ostatním velice pomalu. Nepomůže ani smazání všech dodaných POI, vymazání WP, tras, prostě ničeho.

A kolik tam mas map? Nenacita ti treba nektery z profilu vice map?

Porovnej u každého profilu, jaké mapy má zobrazovat, protože to je snad jediná věc, kterou může při přepnutí profilu znovu načítat (Všechny WP apod jsou načtené při spuštění). Pokud máš v GPS víc map a v některém profiluje máš puštěné všechny, tak se ti stejně překrývají a nepomůže ti to :wink:

Mapy jsou tam asi 4, ale v každým profilu je zapnutá jenom jedna. Normálně to všechno fungovalo, ale pak nějakým zázrakem se to zpomalilo.

Ještě nastavení obrázků pozadí je u každého profilu jiné…

Obrázky jsou jiné. Zkoušel jsem to jak s originálníma, tak vlastníma. ve stejném rozlišení a žádná změna.

Nemas zapnute nejake brutalni detaily u mapy nebo zobrazovani bodu v nejmensim zoomu?

Nemam tam nic zapnutyho na plnej knedlik. Vsechno je ve standardu jako vzdy.

Nemam tam nic zapnutyho na plnej knedlik. Vsechno je ve standardu jako vzdy.

Pomalu to jde pokud přepínáš profily s aktivní navigací na cíl. Zkus ukončit navigaci na cíl a profil přepnout. Potom spustit navigaci znovu.

Tak bohuzel ani bez aktivni navigace na cil ani s ni. Zadny rozdil.

Teď jsem si všiml,že trochu déle trvá přepnutí profilů, které jsem ještě nikdy nepoužil. Ale je to o 2-4 vteřinky a ne o desítky…