Po aktualizaci na poslední FW 3.30 mi Oregon550 přestal ukazovat názvy ulic v Topo i silniční mapě. Po downgradu zpět na verzi 3.20 se ulice opět objevily -možná se může někomu hodit.
noo, tak zrovna včera jsem nad tím přemýšlel, jenže v posledních 2 hledacích víkendech jsem si 3x zresetoval GPSku do továrního nastavení, tak jsem zkoušel jak to mohlo být předtím nastavený… To, že by to bylo novým fw mě teda nenapadlo…
Jinak mě se občas zobrazují občas ne, ale stejně ve městě hledám max. jen v okrajových částech, takže to až tolik zatím nevadí.
A ty jsi určitě koukal ale nezkoušel,co?
Jasně že koukal.Ale ten odkaz prodowngrade 3.20 tě pošle do shopu a jak je tam i psano o 3.2 je dostupný na webUpdateru…ale mě ukáže jen 3.3…a tu chci pryč.
Stáhněte si to na adrese: http://leteckaposta.cz/486761911 ,kam jsem verzi 3.20 poslal. Soubor už je přejmenovaný, takže stačí připojit Oregon k PC, zkopíruj gupdate.gcd do Oregona do složky Garmin.
Restartuj Oregon (před restartem se doporučuje vyjmout paměťovou kartu a dát ji do přístrije až po dalším startu). Před tím taky není od věci zazálohovat vše, co máte momentálně v přístroji, zejména profily (adresář Profiles).
A nějaký odkaz na fw 3.10 pro Oregon 550 by nebyl? Stále mám oblasti, kde po kliknutí nezobrazuje info (např. název ulice, vrstevnice v topo3.10pro). Když zadám 310 do adresy výše pro stažení fw, nic nenajde. A googlení taky nějak nepomohlo.
Díky za odkaz. Na wiki mají nějaký vadný odkaz.
Tak bohužel ani 3.10 nepomohl. Stále mi např v praze na místě ulice zobrazuje jen zeměpisné souřadnice. Povedlo se někomu tento probl. vyřešit?
O pár příspěvků výš jsem dal odkaz na FW 3.20 na leteckou poštu, kam jsem ho poslal. Verzi 3.10 moc nedoporučuji, neboť se mi v hodně případech sekala při navigování. Verze 3.20 chodila v pohodě včetně ulic a nesekala se a současná 3.40 taky a ulice zobrazuje a neseká se. Spíš to vypadá na nějaký špatný nastavení. V tomto neporadím, dělám to většinou zkusmo. Nejjistější by bylo vnitřek přístroje zkopírovat do PC, pak dát navigaci do továrního nastavení, udělat downgrade ne verzi 3.20 nebo přes webupdater (s vyjmutou kartou s mapami) na poslední verzi 3.40, pak to restartnout a musí to ty ulice zobrazit. Pak to ale znamená vše znovu nastavit.