Oregon mi neukazuje nahrané souřadnice kešek, píše, že je mám načíst z GC. Když se podívám přes počítač na disk G: tak tam jsou, když je z GC nahrávám (po jedné) znova, hlásí, že už jsou v Oregonu uloženy a jestli má přepsat, ale po spuštění mi nabízí jen ty, které jsem nahrála nanovo. Taky se mi změnilo pozadí a pořadí ikon v profilu Hlednání pokladů, ale to jsem schopna přenastavit. Mám i kartu (H:) s mapou Španělska, na H:/ nahranou jednu kešku, tu mi to ukazuje stále. Kartu jsem zkoušela vyndat, pak se ukazoval prázdný seznam. Měli jsme nahraných cca 200 keší, na mapě se nezobrazují ani ty nalezené (otevřené truhličky) a mapa vypadá trochu jinak nž dřív. Waypointy typu parkoviště jsou mezi trasovými body.
Zřejmě jsem něco přenastavila, odpoledne jsem si s tím trochu hrála (ale jediné, co jsem si vědoma, že jsem změnila, byla velikost fotek z 2M na 3M.) Taky jsem zkoušela hrát demo Wherigo, když mně to posílalo (domů k raketě) cca 5 tis. km, tak jsem to vypnula.
Poradíte mi prosím někdo, jak zobrazit správně všechny uložené souřadnice? Díky.
A nemas ty ostatni uz nahodou "Nalezene"? Ty se totiz nezobrazi klasicky pod menu Geocaching, ale musis zvolit potom Nalezene.
Ne, určitě tam mám většinu ještě nehledaných (seznam nalezených mi ukazuje jednu kešku, kterou jsem taky měla nahranou na kartě H:, ostatní nalezené jsou fuč (ale jsou v souboru garmin_visits ze kterého uploadujeme field notes na GC).
Tak je zkus v GPS přesunout do jiného adresáře (aby nebyly v adresáři GPX), restartovat GPSku, vrátit je na původní místo a znovu restartovat. Občas Oregon zblbne, stalo se mi to se soubory generovanými programem.
A mas je na disku v adresari GPX? Tzn. H:\GPX\kesky.gpx ?
Ten adresář je H:\Garmin\GPX
Díky moc, už je to OK. Přesunula jsem ze adresáře GPX, restartovala, vrálila zpět, pustila a jsou tam všechny. Jsou tam sice "k hledání" i ty, které už jsme našli, ale to už je detail.
Ještě jednou díky za radu a hezký večer.
To S474N (pro úplnost): Na H:/ v adresáři Garmin/GPX jsou nahrané dva soubory .gpx. To odpovídá tomu, jak se mi zobrazovala jediná nalezená a jediná lovitelná keška.
zuzka.ka: to samozrejme zalezi, jak si ty GPX tam nahravas. Ja kuprikladu pouzivam Geoget a potom mam treba 4000 kesi v jednom GPX souboru.
Nahrávám jako primitivek - po jedné z GC. Geoget jsem si nainstalovala už před nějakou dobou, ale zatím nepochopila…