Oregon 550EX

Garmin.cz nabízí light variantu Oregon 550EX. V balení není karabina, USB kabel a nabíječka s baterkama. Cena jako O450.
Nabíječku a baterky mám a další "železo" do baráku nepotřebuju.
Jaké je vlastně plné příslušenství dodávané s O550 ?

To co jsi napsal… karabina, nabíječka, usb kabel, 2x baterie. To je docela dobrá koupě…

No ideální by bylo ještě bez SD karty, CD, ani krabice by nemusela být…stačil by mě k tomu igelitovej pytlík na svačinu kterej bych pak vyhodil…

ja jsem pred vanocemi koupil Oregon 450EX - take bez kabelu a karabinky, cena byla nejakych 6700,- - tzn velice vyhodna koupe. Je u toho Topo CZ 2010. U te 550 je to analogicke. Kabel USB stoji par desetikorun, pokud nutne potrebujes karabinku, tak ta stoji kolem 300 , takze podle me neni co resit :slight_smile:

škoda že tahle varianta v době kdy jsem ho kupoval nebyla. Nabíječka mi teď leží ve skříni zcela nevyužitá

jakpak ona se ta karabina pridelava k oregonu? z detailu jsem to nepoznal,550ex laka ale nosit v ruce se mi to nechce

Karabina má k sobě přidělanou takovou plastovou lyžinu, padne dozadu do tý kolejnice na oregánu. navíc plní funkci pojistky proti otevření zadního krytu (je tam takový výlisek, padne do mezírky u toho odchlipovátka).

Našel to někdo někde jinde než jen na stránkách českého garminu - pokud ne, tak mi to přijde jako umělé snížení ceny aby mohli konkurovat jiným e-shopům s běžně nižšší cenou.

takze zadny "home-made" nelze.
dik za info

Maxinoha: Ten Oregon 450 EX byl taky nejdřív jen na Garmin.cz…a pak až v nějakých e-shopech

Karabina s uchytem se da koupit u Garmina za 325,- Kc

Nevím už ve kterém e-shopu jsem 550-ku koupil. Balení obsahovalo karabinu i nabíječku. Karabina je dobrá velmi rád ji používám, jen se sní nedá běhat a lozit po skalách protože garmín na ní poněkud blimbá. Je to rychlý způsob přichycení líp se mi drži tedy s větší jistotou, že hladký Oregon nevyklouzne z ruky. Karabina nestíní při focení. Na nabiječku od Garmínu nedám dopustit. Je to zatím jediná nabiječka z těch co mám, která umí nabíjet každý článek zvlášť a tak né jeden na ukor druhého. Myslím že je to dobré i v případě, kdy používám zásadu stale stejné označené páry článků, kvůli starnutí a ztratě kapacity. Jediná nevýhoda je, že nabiječka umí nabíjet jen dva články současně. Wetu