Oregon a update firmware?

Rád bych se s někým poradil. Mám nového oregona 550
(soft.ver. 2.20/verze soft. gps 3.40)
Wherigo mě zamozřejmě padá. Který konkrétní fw a konkrétně odkud si mám nahrát. Trochu se toho bojím, tak prosím za pochopení.

Ted je aktualni fw 2.30, ktery se ale obavam problemy s WIG neresi. Stahni a nainstaluj si WebUpdater Garmin: WebUpdater (Windows XP SP3 and newer) Updates & Downloads

Pripoj garmina pres USB a spust WebuUpdater, on ti najde novou verzi a nainstaluje. Zadna veda to neni…

Jo je to tam. Opravdu to není nic složitého.
Wherigo nepadá.

Měl jsem z toho obavu. V obchodě pod nuselákem ně trochu vyděsili.

Díky

Tak hlavne, ze to maka :wink:

Ahoj když už jsme u toho, je opravdu zapotřebí nahrávat nový SW a FW a všechny tady ty věci když mi šlape všechno tak jak má? Nerad bych si tam něco natáhl a potom zjistil že je to úplně naprd. Mám teda oregon300 teprve chvíli před tím jsem měl legenda od trávníčka a tam jsem to neřešil. Zde jsou toho diskuze plný, ale nějak jsem se podstatný nedozvěděl. Někomu to šlape, někomu zase ne tak nevím. Popřípadě co bych tam měl natáhnout a je zaručený, že to bude šlapat? Díky za reakce.

Není.
Ale buď rád, že takoví, co nahrávají furt něco nejnovějšího jsou, nebyli by jinak betatesteři ;);).

Záleží co tam máš teď. Jestli nějakou vykopávku, tak ty nové FW přidaly nové funkce, např, průměrování bodu, "muž přes palubu", a další i skryté někde v útrobách, které normální člověk možná ani nevyužije. Také hodně věcí opravily… No, ale ještě ne všechny, to je také pravda B)

Mám z toho trochu strach. Sice mám rád nový věci, ale pokud fungujou.

No tak upgraduj jen hotový celý verze přes webupdater a bety neinstaluj a mělo by to být bez problémů. I když třeba šipka v listingu keší byla naposledy hodně dávno… Já jsem na 400vku nahrával všecko co vyšlo, protože pokud byly nějaký problémy, tak jsem je neměl jen já, ale i ostatní a nová verze fw na sebe nikdy nenechala dlouho čekat. Teď mám 550ku a na tu zatím nic nevyšlo (pokud teda neberu 2.3/3.7 kterou jsem nahrával do oregona dřív, než jsem tam vůbec stačil dát kartu s mapou.

No a teď jsou jaký finály?

Tady: http://garminoregon.wikispaces.com/Versions - jsou to ty který nejsou označený jako beta a navíc přes webupdater, se stejně beta stáhnout nedá, ta býva jako samostatná instalačka.

Takže když tam navalím 3.20 mám jistotu že by to mělo šlapat. Četl jsem tady vlákno k tomu a nejsem z toho moc odvázanej.

niceho se neboj a soupni tam 3.20 je to nejlepsi co z garminu vypadlo. a vybodnete se na tohle vlakno a piste do vlaken s verzema.