Oregon - corrected mysterky

Pri nahravani z GSAKu do Oregonu jak poznam, ktere mysterky mam corrected a ktere ne? Pro 60CSx tam mam makro a pro Oregon to delate jak?

No ja to u Colorada delam tak, ze si z GSAKu filtruju jenom mysterky s corrected. Pricemz u mysterky, ktera je na uvodnich souradnicich si dam corrected coordinates na puvodnim miste.

ano to me napadlo take, ale myslel jsem, ze je uz nejakej lepsi propracovanejsi zpusob jak to delat:(

Já to řeším tak, že si vyluštěné mysterky exportuju z GSAK do samostatného GPX souboru. ten pak otevřu PsPadem a dám funkci "nahradit text" (ctrl-H) a nahradím text "<groundspeak:name>" textem "<groundspeak:name>!". Takto upravený GPX soubor uložím a pak zkopíruji do Colorada. A pak mají všechny vyluštěné mysterky v Coloradu před názvem vykřičník, což se i dobře hledá v seznamu.

Dobře Mion ! Chlape, tebe nemít, tak je můj život těžší :wink:

To Mion: diky alespon za toto, lepsi nez nic. Sice to neni takova pohoda jako u makra pro 60csx, ale alespon neco

To Mitak: Radku ja myslel ze uz to mas zmakle a ty budes jako prvni kdo me odpovi, co jsi do tedka delal??

kul plany, kterak gratulace vyhodit z fora uplne :smiley: :wink:

Ale prd, ňák to teď flákám, málo času kluci, málo času… takhle PaBu nedoženu.

Jelikož se už moc GC nezabývám, dnes jsem si všiml, že aktuální GSAK již umí (a netuším, jak dlouho už to umí) při exportu do GPX souboru generovat libovolný text do tagu groundspeak:name, popisujícího jméno geocache (tedy nikoliv samostatný waypoint).
Nevím, zda to na fóru již někdo avizoval - dohledat se mi to nepovedlo, takže asi ne. Tak na to jen příležitostně upozorňuji.
Díky tomu lze například přidat do GPX listingu před název cache typ, velikost, obtížnost a tak již v seznamu keší v Coloradu/Oregonu je vidět, co je to za typ cache. Tím lze nahradit chybějící grafický symbol typu cache v seznamu (zlatá 60CSx).
Takto lze např. přidat i ten vykřičník pro cache s posunutými souřadnicemi, jak jsem kdysi popisoval níže.

Super, diky za upozorneni. :slight_smile: Moznosti upravy jmena automaticky a hromadne jsem si nevsiml.