Ahojte, obraciam sa na vas o radu. Mam asi tyzdnoveho OREGONA 400t. Hral som sa s nim - ucil sa s nim robit, pokusal nahravat kesky, updateovat. Celkom to slo - a zrazu - po nejakej operacii (uz naozaj neviem co to bolo) som si vsimol, ze je vsetko v anglictine. Skusam prepnut jazyk - neda sa. Ziadny iny tam nie je. Zmizly aj profily (okrem jedneho) a aj mapy. Mal som z neho vytvorenu komplet zalohu, tak som si nahral profily aj jazyky (texty) spat a GPS sa normalne rozbehlo. Nainstaloval som aj TOPO mapu - cez Map source. Nahral som aj nejake GPX. Vsetko v pohode. Pristroj normalne fungoval. Tak som chcel nakopirovat spat aj mapu europy. Cca 2GB. Pocitac mi ale hlasi - MALO PAMATE. Tak som zmazal vsetky GPX a skusal znova. Stale to iste. Neda sa. A po poslednom odpojeni sa od pocitaca zacal robit to, ze po zapnuti sa vypise "GARMIN" a dole behaju hlasky "Load map…" a nasledne sa ako keby vypol a display sa rozpadne na nepravidelne riadky a zostane ako keby uplne slabo podsvieteny a koniec.
Nasiel som este tento link a pokusal sa ho pouzit.
http://garminoregon.wikispaces.com/Miscellaneous
podarilo sa mi RAZ podla toho postupu pripojit a natvrdo prepalit FW na 2.5. Tak som sa ho pokusal cely nateseny zapnut, ale stale to iste :-(((
Stretli ste sa s tym uz niekto? Je mozne, ze odisla pamat? Kolko vam ukazuje pristroj prazdnej pamate, ked ho pripojite ku PC. Mne myslim okolo 2 GB.
Da sa este prebrat, alebo ho mam zabalit a poslat predajcovi? :(:(![]()
Mozna ti to nepomuze, ale jednou se tu resilo, ze v pameti GPS zustal po smazani "skryty" soubor kvuli kteremu tam nebylo misto pro jiny. Neco jako soubor "v koši" ve WIN..
To slabe podsviceni a "divne" chovani az po vypnuti se deje proto, ze pri "loudovani" mapy se ten SW zacykli, az to vede k vypnuti..
Zkus se na pamet podivat nejakym SW kde si muzes nastavit prohlizeni i skrytych souboru..
FW se nahrava do jine casti pameti, takze prehravanim FW toto neopravis…
Pokud mazes cokoli v pameti GPS ve WIN, je treba to mazat s atributem smazat a "neuchovavat v koši".
zkus zalohovat na PC soubory i skryté a pak tu jednotku v Oregonku zformátovat a poté nahraj new FW a překopíruj mapy které tam byly prvně.
Oregon 400t má vnitřní RAM 3 905 764 kB
Dakujem za rady. Idem skusit. Naposledy sa mi uz nedarilo ani pripojit ku PC, tak dufam… ![]()
Nedari sa mi ho pripojit ku PC
Nerozumiem celkom tomu navodu s 30sekundovym drzanim tlacidla. Nemate odskusany postup?
Ten už je uplně na odpis. Za 1500 ho koupím na součástky ![]()
:(:(![]()
Ale, nevěř Dpmanovi, chce lehce přijít k nové technice. Pokud se ti ho nepovede oživit doma, rozhodně ho reklamuj tam kde jsi ho koupil.
![]()
Diky pekne za utechu aj rady. Oregos je uz v krabici, sprievodny list napisany a ked sa do zajtra neudeje nejaky zazrak, tak cestuje …
Dam info ako to dopadlo.
Takze davam vediet. Novy (vymeneny) Oregon je naspät :p. Za 2 dni!!! Klobuk dole. Taka serioznost sa len tak nevidi. Dakujem slovenskemu Garminu. Idem sa tesit :D:D:D